APFI etsii hankekoordinaattoria

Etsimme APFI:lle hankekoordinaattoria av-alan vihreän siirtymän hankkeeseen, joka jatkaa APFI:n vuonna 2021 aloittamaa työtä alan ekologisesti kestävän audiovisuaalisen alan kehittämiseksi. Hanke rahoitetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuri- ja luovien alojen uudistumisen rakennetuella.

Työarkesi APFI:ssa: Hankekoordinaattorina olet osa kestävän kehityksen tiimiä ja pääset hankepäällikön ohjauksella tutkimaan ja tilastoimaan av-tuotantojen sisältöjen ekologisuutta. Työsi koostuu mm. kahdesta eri selvityksestä; toisesta vastaat itse yhteistyössä oppilaitoksen kanssa ja toisen koordinoit ostopalveluna. Tehtäviisi kuuluu mm. yhteistyökumppaneiden etsimistä ja yhteistyötä läpi hankkeen, tiedon keräämistä, tulosten analysointia sekä raportointia, tulosten visualisointia sekä niistä viestimistä suomeksi ja englanniksi.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • sinulla on kokemusta tilastoinnista ja käytät Exceliä sujuvasti,
  • sinulla on kokemusta ja/tai mielenkiintoa tutustua tekoälyä hyödyntäviin työkaluihin,
  • olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen sekä pystyt hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia,
  • sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot,
  • sinulla on hyvät viestintätaidot ja osaat visualisoida tilastotietoa sekä
  • kirjoitat ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Luemme eduksesi, jos ymmärrät, mitä ekologisuus av-alalla tarkoittaa, ja jos sinulla on ymmärrystä elokuva- ja tv-sisällöistä ja/tai graafista osaamista.

APFI tarjoaa sinulle:

  • vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset hyödyntämään vahvaa osaamistasi,
  • mahdollisuuden päästä vaikuttamaan suomalaisen av-alan vastuullisuuden kehittymiseen,
  • kivan työyhteisön, jossa jokaisen työpanos on arvokas ja
  • joustavan työnteon hybridimallin sekä hyvät työsuhde-edut (mm. ravinto-, työmatka- ja virike-etu, kattava työterveyshuolto).

Palkka 2500–3100 €/kk, riippuen valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta. Työ on määräaikainen ajalla 2.9.2024–30.6.2025. Tarjoamme kokoaikaista työtä (37,5 h viikossa), mutta hakijan niin toivoessa voidaan soveltaa 80–100 % työaikaa. Työtä on mahdollista tehdä myös 100 % etänä, muutoin hybridi.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä ja haluamme taata kaikille yhdenvertaisen rekrytointiprosessin. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Kiinnostuitko? Lähetä meille työhakemuksesi 4.8.2024 mennessä tämän linkin kautta. Käytämme anonyymiä rekrytointia, lisätietoja hakulomakkeessa. Käymme hakemuksia läpi vkolla 32.

 

Audiovisual Producers Finland – APFI ry on kotimaisten av-sisällöntuottajien edunvalvonta-, vienninedistämis- ja tekijänoikeusjärjestö, joka edustaa kattavasti yli 120 elokuva-, tv- ja mainostuotantoyhtiötä.