Supercool

Komedia, K-12

Supercool on hulvaton action-komedia, jossa päähänpotkitut nörtit Neil (Jake Short) ja Gilbert (Miles J. Harvey) saavat viimein mahdollisuuden olla supercooleja. Parhaiden ystävysten seniorivuosi high schoolissa alkaa kuin mikä tahansa vuosi: Gilbert unelmoi suosiosta ja Neil toivoisi olevansa tarpeeksi cool deittaillakseen pitkäaikaista ihastustaan Summeria (Madison Davenport).

Kun ensimmäisen koulupäivän kohtaaminen Summerin kanssa huipentuu supernolosti, esittää Neil universumille toiveensa olla cool – juuri taianomaisella hetkellä kellon lyödessä 11:11. Seuraavana aamuna Neil herää todellisuuteen, joka on suoraan hänen haaveidensa sarjakuvista. Sisarensa Jaclynin (Odessa A’zion) kannustamana uudestisyntynyt Neil syöksyy eeppiseen yöhön yhdessä Gilbertin ja naapurin Jimmyn (Damon Wayans Jr.) kanssa tavoitteenaan herättää Summerin huomio.

Elinikäisen ystävyyden side Gilbertin kanssa venyy katkeamispisteeseen Jimmyn Porschen vauhdissa ja villien ideoiden siivittämiä vaarallisia tilanteita riittää. Bilettäessä pakoillaan milloin poliiseja, milloin rikollisia, mutta mikä tärkeintä: vihdoin Neilillä on tilaisuus olla supercool.

* * *

Globaaleille markkinoille suunnattu Teppo Airaksisen ohjaama Supercool on Yellow Film & TV:n tuottama. Elokuvan tuottaja Olli Haikka on myös käsikirjoittanut Supercoolin yhdessä Ali Moussavin kanssa.

Ohjaaja
Teppo Airaksinen
Tuotantovuosi
2021
Kieli
englanti
Pääosissa
  • Jake Short
  • Miles J. Harvey
  • Damon Wyans Jr.
  • Madison Davenport
  • Odessa A'zion
Tuotantoyhtiö
Yellow Film & TV
Kesto
92 minuuttia