Ajankohtaista

Hae mukaan TFL Script Lab -käsikirjoituskonsultaatioon

11.5.2022
Hae mukaan TFL Script Labin käsikirjoituskonsultaatioon kesäkuussa Helsingissä.

Kultainen Venla -palkinnot jaettu vuoden 2021 parhaille tv-ohjelmille ja tekijöille

9.5.2022
Eniten patsaita saivat draamasarja Sisäilmaa ja komediasarja Aikuiset. Elämäntyöpalkinnoilla palkittiin tänä vuonna Miitta Sorvali ja Pirkka-Pekka Petelius.

APFI:n kannanotto: Tuotantokannustin ei pysy av-alan kasvun vauhdissa – kymmenien miljoonien ulkomaiset investoinnit vaarassa jäädä saamatta

2.5.2022
Ennakoitava, vakiinnutettu rahoitusinstrumentti on elintärkeä av-liiketoiminnan pitkäjänteiselle kehittämiselle ja Suomen houkuttavuudelle sijoituskohteena. 

©-DAY kunnioittaa tekijöiden oikeuksia: kiitä luovan työn tekijää 26.4.

25.4.2022
Tekijänoikeuspäivä muistuttaa, että jokaisen nauttimamme luovan sisällön – kirjan, elokuvan, musiikkikappaleen tai kuvateoksen takaa löytyy sen tehnyt ihminen.

Filmikamarin ja APFI:n kannanotto: Elokuvalevittäjien ja -tuottajien liiketoiminnan menetykset kompensoitava oikeudenmukaisesti

17.2.2022
Koronarajoitusten kurittaman alan tarpeet tulisi huomioida oikeudenmukaisesti, jottei yritysten kyky työllistää, ja rahoittaa tulevia hankkeitaan vaarantuisi enää enempää.

APFI rekrytoi: Junior Controller

15.2.2022
Etsimme 3-6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen Junior Controlleria. Työsuhteen kesto ja muoto ovat joustavasti sovittavissa tilanteesi mukaan.

APFI:n kannanotto: Valtion tuki koronasta kärsineelle av-alalle

3.2.2022
Kotimaiset elokuvatuotannot ovat kärsineet koronajoituksista kohtuuttoman paljon. Elokuvan ehkä jo useampaankin kertaan siirtynyttä ensi-iltaa odotellessa tuotannot eivät ole saaneet mitään tukea.

Av-alan avaintoimijoiden yhteinen vientihanke Focus on Finland nostaa esiin suomalaista draama- ja dokumenttisisältöä

2.2.2022
Focus on Finland on ensimmäinen av-alan avaintoimijoiden yhteinen vientihanke, jonka tavoitteena on tuoda suomalaista sisältöä entistä näkyvämmin esille kansainvälisissä alan tapahtumissa.

FOCUS on FINLAND- hanke etsii sarjatuotantoja Series Mania Forumin Showcaseen

21.1.2022
Focus on Finland- hanke järjestää sarjamuotoisten tuotantojen showcasen Series Mania Forumissa 22.3. klo 11.30-12.30. Showcase on osa marketin virallista ohjelmaa

Elokuva- ja tv-alan ekologisuuden mittaus alkaa: ensimmäiset tuotannot valittu Suomen pilottivaiheeseen

17.1.2022
Tammikuussa 2022 alkavassa pilottivaiheessa on mukana viisi kotimaista tuotantoyhtiötä yhteensä kahdeksalla tuotannolla.

Haku auki jäsenyrityksille! Open Call for our member companies! CONCEPT DEVELOPMENT for FICTION SERIES

14.1.2022
Haku auki jäsenyrityksille! Open Call for our member companies! CONCEPT DEVELOPMENT for FICTION SERIES

Vuoden elokuvatuottajan palkinto Miia Haavistolle

11.1.2022
Audiovisual Producers Finland – APFI ry:n jäsenet ovat äänestäneet keskuudestaan Vuoden elokuvatuottajaksi 2021 Miia Haaviston dokumenttielokuvastaan Lost Boys.