Ympäristökoulutukset (albert)

alkaa
11.12.2023
päättyy
31.12.2023

Ympäristökoulutukset suomeksi:

EKOLOGINEN TUOTTAMINEN:
ma 11.12.2023 klo 15:30–17:30,  ilmoittaudu TÄSTÄ (ilmoittautuminen päättyy ma 11.12.2023 klo 9) 

EKOLOGISET SISÄLLÖT:
ma 11.12.2023 klo 13–15,  ilmoittaudu TÄSTÄ (ilmoittautuminen päättyy ma 11.12.2023 klo 9) 

HUOM. Vastaavia koulutuksia (englanniksi) järjestetään myös albertin Iso-Britannian tiimin toimesta, tarkemmat tiedot täällä.

Tarkoituksena on perehdyttää av-alan tekijöitä ekologisemman työkulttuurin käsitteeseen. Koulutusten aikana tutustutaan mm. siihen, mitä tarkoittaa ympäristökestävä av-ala sekä miksi ja miten alamme tulisi muuttua. 

Ekologinen tuottaminen: koulutus keskittyy erityisesti tuotantokulttuuriin ja yksittäisten tuotantojen sijaan aihetta tarkastellaan laajemmassa mittakaavassa niin Suomessa kuin kansainvälisesti sekä yksilöiden valintojen kautta. 

Ekologiset sisällöt: koulutuksessa tullaan keskittymään erilaisiin keinoihin, kuinka ilmastoteemat voi tuoda osaksi sisältöjä ja mitä niillä voidaan saavuttaa. 

Koulutukseen ilmoittautuminen yo. linkin kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää, käytä ilmoittautumislomaketta tai lähetä sähköpostia albert@apfi.fi. Osallistujille lähetetään Zoom-linkki viimeistään koulutusta edellisenä päivänä. Tapahtumaa ei tallenneta eikä materiaaleja saa jakoon jälkeenpäin. 

Mikä on albert?

Albert on kansainvälinen, av-alalle rakennettu ympäristöjärjestelmä. Se on kokonaisuus, joka tarjoaa alan ammattilaisille ilmaisia työkaluja, joiden avulla tuotannot voivat muun muassa laskea tuotannon hiilijalanjäljen ja tähdätä tuotannon ympäristösertifiointiin. Albertin puitteissa järjestetään myös ympäristökoulututusta, joiden suorituksesta koulutetuille lähetetään todisteeksi logo (henkilökohtaiseen käyttöön). Suomessa APFI hallinnoi albert-järjestelmää, jonka kansallinen lanseeraus on osa av-alalle luotavaa Kestävän kehityksen strategiaa.

IN ENGLISH:

Trainings in English here

Tulevat tapahtumat

11.
joulukuu

Ympäristökoulutukset (albert)

11.12.2023-31.12.2023
Albert-ympäristökoulutuksen tarkoituksena on perehdyttää av-alan ammattilaisia ekologisemman tuottamisen käsitteeseen.
Lue lisää >>