Albert-ympäristökoulutukset

alkaa
07.02.2023
päättyy
31.12.2023

Koulutukset suomeksi:

Albert-verkkokoulutuksen (1 x 2h) tarkoituksena on perehdyttää av-alan tekijöitä ekologisemman työkulttuurin käsitteeseen. Koulutuksen aikana tutustutaan mm. siihen, mitä tarkoittaa ympäristökestävä av-ala sekä miksi ja miten alamme tulisi muuttua. Yksittäisten tuotantojen sijaan aihetta tarkastellaan laajemmassa mittakaavassa niin Suomessa kuin kansainvälisesti sekä yksilöiden valintojen kautta.

Ilmoittaudu tapahtumaan yo. linkin kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää koulutukseen liittyen, käytä ilmoittautumislomaketta tai lähetä sähköpostia albert@apfi.fi. Osallistujille lähetetään Zoom-linkki viimeistään koulutusta edellisenä päivänä. Tapahtumaa ei tallenneta eikä materiaaleja saa jakoon jälkeenpäin.

Mikä on albert?

Albert on kansainvälinen, av-alalle rakennettu ympäristöjärjestelmä. Se on kokonaisuus, joka tarjoaa alan ammattilaisille ilmaisia työkaluja, joiden avulla tuotannot voivat muun muassa laskea tuotannon hiilijalanjäljen ja tähdätä tuotannon ympäristösertifiointiin. Albertin puitteissa järjestetään myös ympäristökoulututusta, joiden suorituksesta koulutetuille lähetetään todisteeksi logo (henkilökohtaiseen käyttöön). Suomessa APFI hallinnoi albert-järjestelmää, jonka kansallinen lanseeraus on osa av-alalle luotavaa Kestävän kehityksen strategiaa.

IN ENGLISH:

Trainings in English here