Ympäristökoulutukset (albert)

alkaa
01.01.2024
päättyy
31.12.2024

Ympäristökoulutukset suomeksi:

EKOLOGINEN TUOTTAMINEN

TBA

EKOLOGISET SISÄLLÖT

TBA

Tiedoksi. Vastaavia, mutta kansainvälisiä koulutuksia järjestetään englanniksi myös albertin Iso-Britannian tiimin toimesta, tarkemmat tiedot täällä.

Tarkoituksena on perehdyttää av-alan tekijöitä ekologisemman työkulttuurin käsitteeseen. Koulutusten aikana tutustutaan mm. siihen, mitä tarkoittaa ympäristökestävä av-ala sekä miksi ja miten alamme tulisi muuttua. 

Ekologinen tuottaminen: koulutus keskittyy erityisesti tuotantokulttuuriin ja yksittäisten tuotantojen sijaan aihetta tarkastellaan laajemmassa mittakaavassa niin Suomessa kuin kansainvälisesti sekä yksilöiden valintojen kautta. 

Ekologiset sisällöt: koulutuksessa tullaan keskittymään erilaisiin keinoihin, kuinka ilmastoteemat voi tuoda osaksi sisältöjä ja mitä niillä voidaan saavuttaa. 

Koulutukseen ilmoittautuminen yo. linkin kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää, käytä ilmoittautumislomaketta tai lähetä sähköpostia albert@apfi.fi. Osallistujille lähetetään Zoom-linkki viimeistään koulutusta edellisenä päivänä. Tapahtumaa ei tallenneta eikä materiaaleja saa jakoon jälkeenpäin. 

Mikä on albert?

Albert on kansainvälinen, av-alalle rakennettu ympäristöjärjestelmä. Se on kokonaisuus, joka tarjoaa alan ammattilaisille ilmaisia työkaluja, joiden avulla tuotannot voivat muun muassa laskea tuotannon hiilijalanjäljen ja tähdätä tuotannon ympäristösertifiointiin. Albertin puitteissa järjestetään myös ympäristökoulututusta, joiden suorituksesta koulutetuille lähetetään todisteeksi logo (henkilökohtaiseen käyttöön). Suomessa APFI hallinnoi albert-järjestelmää, jonka kansallinen lanseeraus on osa av-alalle luotavaa Kestävän kehityksen strategiaa.

IN ENGLISH:

Trainings in English here