Focus on Finland: Cannes Docsissa Scandinavia Showcase

alkaa
20.05.2022
päättyy
23.05.2022

Focus on Finland osallistuu yhdessä Scandinavian Filmsin kanssa Docs-in-Progress -esittelyyn 21.5. ”Scandinavia Showcase” esittelee jokaisesta Pohjoismaasta yhden tuotannon. Suomesta esittelyyn on valittu Clout Chasers – Like, Follow and Love Me! (Polygraf), jonka tekijät esittelevät eri festivaalien valitsijoille ja lukuisille myyntiyhtiöille. Tekijät osallistuvat myös Focus on Finlandin ja Scandinavian Filmsin järjestämään muuhun verkostointiin kuten yhteispohjoismaiselle verkostointilounaalle sekä Happy Hour- tilaisuuteen 21.5. 

Happy Hour- tilaisuuteen Scandinavian Filmsin tiloissa ovat tervetulleita kaikki suomalaiset dokumenttielokuvien tekijät! Kutsun tilaisuuteen saa elokuvasäätiöltä tai APFI:lta.

Cannes Docs tapahtuma on osa Cannesin elokuvafestivaaleja. Lue lisää tapahtuman verkkosivuilta.

Lisätietoja:

Vera Ruokonen
Projektipäällikkö
vera.ruokonen@apfi.fi
044- 540 3123

Focus on Finland on vientihanke, jonka tavoite on tuoda suomalaista sisältöä esille kansainvälisissä alan tapahtumissa entistä näkyvämmin ja täten lisätä mahdollisuuksia kansainvälisen rahoituksen hankkimiselle, myynnille sekä levittämiselle. Focus on Finland nostaa valokeilaan dokumentti- ja draamasisältöä. Focus on Finland dokumenttihankkeen yhteistyökumppaneina ovat Yle, Suomen elokuvasäätiö ja AVEK.