HAKU AUKI: Focus on Finland: Sunny Side of the Doc showcase 21.6.2022

alkaa
06.05.2022
päättyy
23.06.2022


Sunny Side of the Dociin
järjestetään suomalaisten dokumenttielokuvien ja -sarjojen showcase. Ranskan La Rochellessa 20.- 23.6. järjestettävä Sunny Side of the Doc on yksi dokumenttielokuvan suurimmista kansainvälisistä rahoitusfoorumeista. Lue lisää tapahtumasta verkkosivuilta.

Focus on Finland- showcase pidetään 21.6. klo 15.30 ja siinä esitellään 6-7 projektia.
Esiteltävät tuotannot voivat olla kehittelyssä tai tuotannossa ja etsivät yhteistuottajaa, myyntiyhtiötä, levitystä tai rahoittajaa. Tapahtumassa tuottaja / tuottaja & ohjaaja esittelevät hankkeen kansainväliselle yleisölle. Showcasen lisäksi suunnittelemme tapahtumaan verkostointitilaisuutta. 

Hae mukaan showcaseen TÄSTÄ 

Hakuaika 25.5.2022 saakka.
Projektit valitsee Focus on Finland ohjausryhmä (Yle, Suomen elokuvasäätiö, AVEK ja APFI).

Yritys maksaa itse rekisteröinti- ja matkakustannukset tapahtumaan.
AVEK ja Suomen elokuvasäätiö tukevat showcaseen valittuja tuotantoja matkakustannuksissa (tuki 700 €/yritys, tuki haetaan jälkikäteen).

Lisätietoja:

Vera Ruokonen
Projektipäällikkö
vera.ruokonen@apfi.fi
044- 540 3123


Focus on Finland on vientihanke, jonka tavoite on tuoda suomalaista sisältöä esille kansainvälisissä alan tapahtumissa entistä näkyvämmin ja täten lisätä mahdollisuuksia kansainvälisen rahoituksen hankkimiselle, myynnille sekä levittämiselle. Focus on Finland nostaa valokeilaan dokumentti- ja draamasisältöä. Focus on Finland dokumenttihankkeen yhteistyökumppaneina ovat Yle, Suomen elokuvasäätiö ja AVEK.