Global Co-Production Symposium APFI:n jäsenille

alkaa
15.06.2021
päättyy
17.06.2021

Tervetuloa mukaan ensimmäiseen Global Creative Alliancen järjestämään yhteistuotantoseminaariin!

Global Co-Production Symposiumissa ovat mukana Suomi (APFI), Englanti (Pact), Ranska (TV France International), Turkki (Tesiyap) ja Brasilia (Brazilian Content). Kolmipäiväisessä symposiumissa puhujina ovat ko. maiden tuottajia ja kanavien edustajia ja torstaina järjestetään one-to-one -tapaamisia kaikkien halukkaiden osallistujien kesken (tapaamisten ilmoittautumisen DL ma 7.6. klo 19 Suomen aikaa).

Paneelit ja tapaamiset järjestetään klo 14.00–17.00 EEST Zoomin välityksellä. Tapahtuma on maksuton ja vain APFI:n jäsenille (ilmoittautumislinkit pyydettäessä).

Lisätietoja: Heli Vahvanen-Mölsä, 050 491 1786, heli.vahvanen-molsa@apfi.fi


Global Creative Alliance (GCA) on Pact UK:n aloitteesta vuonna 2018 perustettu tv- ja elokuvajärjestöjen yhteenliittymä, jonka tavoitteena on auttaa tuotantoyhtiöitä löytämään tehokkaammin kansainvälisiä yhteistyökumppaneita ja lisätä mahdollisuuksia kansainvälisiin yhteistuotantoihin. GCA:n jäsenjärjestöt ovat useista Euroopan maista sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikasta, Australiasta ja Aasian maista. APFI liittyi Global Creative Allianceen vuoden 2019 lopussa.