HAKU AUKI JÄSENILLE Focus on Finland showcase Content London

alkaa
12.09.2023
päättyy
28.09.2023

Focus on Finland– hanke järjestää sarjamuotoisten tuotantojen showcasen ja verkostointitilaisuuden Content Londonissa 29.11.2023

Showcase on osa marketin virallista ohjelmaa ja siinä esitellään pitchausvalmiita tuotantoja potentiaalisille kansainvälisille yhteistyökumppaneille. Showcase sekä market on loistava mahdollisuus löytää tuotannolle yhteistuottaja, rahoittaja, tilaaja tai levittäjä. Mukaan valitaan kuusi tuotantoa yhdessä Focus on Finland -hankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Valintakriteerit:

Kehittelyvaiheessa tai tuotannossa oleva kansainvälisesti kiinnostava sarja, joka etsii lisärahoitusta tai kansainvälistä levittäjää.
Tuotannosta on oltava liikkuvaa materiaalia, esim. moodreel/sizzle reel marraskuun alussa.
Haku on rajattu APFI:n jäsenyrityksille. 

Hakemuksen deadline on 28.9. Hakulomakkeeseen pääset TÄSTÄ

Lisäksi koostamme showcase-tuotantojen katalogin (sähköinen sekä paperinen). Showcaseen valitut tuotannot sitoutuvat toimittamaan mahdolliset puuttuvat materiaalit annettuun määräaikaan mennessä. Jos materiaaleja ei toimiteta määräaikaan mennessä, tuotanto putoaa showcasesta pois.
Valituille tuotannoille järjestetään henkilökohtainen pitchauksen esityksen harjoittelu/hiominen sekä mahdollisesti myös tapaaminen esiintymisvalmentajan kanssa. 

Showcaseen valitut tuottajat maksavat itse matkakulut ja akkreditoinnin markettiin. 
Showcase-paikan arvo on n. 3500€.

Showcasen lisäksi järjestämme Drinks with Finns- verkostointitilaisuuden (alustava pvm ti 28.11.) sekä showcasen jälkeen on hetki aikaa verkostoitua.  

Content London tapahtuman matkakuluihin (matka-, majoitus-, rekisteröintikulut ja ulkomaan päivärahat tapahtuman ajalta) yritys voi hakea  Exhibition Explorer messutukea Business Finlandilta. Tukihakemus täytyy lähettää ennen tapahtuman alkua ja toteutuneet kulut raportoidaan tapahtuman jälkeen. Pk-yritykset voivat saada rahoitusta enintään 50 % ja midcap-yritykset 40 % hyväksyttävistä kustannuksista. Avustusta voidaan myöntää yksittäiselle yritykselle enintään 35 000 euroa per messuhanke ja pienin mahdollinen avustus on 1 000 euroa per yritys. Rahoitus maksetaan jälkikäteen.
Kts. tarkemmat tukiehdot messutuen sivuilta. 

 

Focus on Finland – tapahtumien tavoite on tuoda suomalaista draama- ja dokumenttisisältöä entistä näkyvämmin esille alan kansainvälisissä tapahtumissa. Tavoitteena on lisätä sisällöntuottajien mahdollisuuksia kansainvälisen rahoituksen hankkimiselle sekä kotimaisten tuotantojen kansainväliselle myynnille ja levittämiselle. APFI:n yhteistyökumppaneina draaman hankkeessa ovat Business Finland, Suomen elokuvasäätiö ja Yle. 

Lisätietoja:

Victoria Godden
Projektipäällikkö
victoria.godden@apfi.fi
+358 50 543 9298

Tulevat tapahtumat

1.
tammikuu

Ympäristökoulutukset (albert)

01.01.2024-31.12.2024
Albert-ympäristökoulutuksen tarkoituksena on perehdyttää av-alan ammattilaisia ekologisemman tuottamisen käsitteeseen.
Lue lisää >>
11.
kesäkuu

MIFA

11.06.2024-14.06.2024
MIFA (Annecy International Animation Film Market) on Annecyn animaatiofestivaalin yhteydessä järjestettävä vuosittainen ammattilaistapahtuma. Suomi on mukana yhteispohjoismaisella Nordic Animation ständillä.
Lue lisää >>
6.
syyskuu

Screen Helsinki 2024

06.09.2024
Screen Helsinki tarjoaa kattavan ohjelman täynnä kiinnostavia seminaarisisältöjä, kollegiaalisia kohtaamisia ja verkostoitumista.
Lue lisää >>