HAKU AUKI JÄSENILLE Series Mania Forum Coming Next From Finland showcase

alkaa
02.01.2024
päättyy
22.01.2024
 

Focus on Finland– hanke järjestää sarjamuotoisten fiktiotuotantojen showcasen ja verkostointitilaisuuden Series Mania Forumissa 19.3.2024

Showcase on osa marketin virallista ohjelmaa ja siinä esitellään pitchausvalmiita tuotantoja potentiaalisille kansainvälisille yhteistyökumppaneille. Showcase sekä yhteistuotantomarket on loistava mahdollisuus löytää tuotannolle yhteistuottaja, rahoittaja, tilaaja tai levittäjä. Coming Next from Finland -nimiseen showcaseen valitaan mukaan maksimissaan kuusi tuotantoa yhdessä Focus on Finland -hankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa. Showcasen lisäksi järjestämme lounastilaisuuden joka alkaa heti showcase- tilaisuuden jälkeen.

Valintakriteerit:

Kehittelyvaiheessa oleva kansainvälisesti kiinnostava sarja, joka etsii lisärahoitusta tai kansainvälistä levittäjää. Tuotannosta on oltava saatavilla liikkuvaa materiaalia, esim. moodreel helmikuun loppuun mennessä.

Hakemuksen määräaika on 22.1.2024. Hakulomakkeeseen pääset TÄSTÄ

Lisäksi koostamme showcase-tuotantojen katalogin (sähköinen sekä paperinen). Showcaseen valitut tuotannot sitoutuvat toimittamaan mahdolliset puuttuvat materiaalit annettuun määräaikaan mennessä. Valituille tuotannoille järjestetään henkilökohtainen esiintymisen harjoittelu valmentajan kanssa (maaliskuussa) jossa hiotaan vastauksia moderaattorin kysymyksiin. 

Showcaseen valitut tuottajat maksavat itse matkakulut ja akkreditoinnin markettiin. 
Showcase-paikan arvo on n. 3500€. 

Focus on Finland – tapahtumien tavoite on tuoda suomalaista sisältöä entistä näkyvämmin esille kansainvälisissä alan tapahtumissa. Focus on Finland nostaa valokeilaan draama- ja dokumenttisisältöjä. Tavoitteena on lisätä sisällöntuottajien mahdollisuuksia kansainvälisen rahoituksen hankkimiselle, myynnille sekä levittämiselle. APFI:n yhteistyökumppaneina draaman hankkeessa ovat Yle ja Film in Finland, lisäksi mukana saattaa olla tapahtumakohtaisia kumppaneita kuten Suomen elokuvasäätiö ja elokuvakomissioita. 

Lisätietoja:

Vera Ruokonen
Projektipäällikkö
vera.ruokonen@apfi.fi
+358 44 540 3123

Tulevat tapahtumat

5.
maaliskuu

Ympäristökoulutukset (albert)

05.03.2024-31.12.2024
Albert-ympäristökoulutuksen tarkoituksena on perehdyttää av-alan ammattilaisia ekologisemman tuottamisen käsitteeseen.
Lue lisää >>