HAKU AUKI jäsenyrityksille: Sarjamuotoisten tuotantojen esittely Finnish Film Affairissa 2024

alkaa
25.06.2024
päättyy
12.08.2024
Finnish Film Affair (FFA) on audiovisuaalisen alan kansainvälinen ammattilaistapahtuma Helsingissä 25.-27.9.2024, joka toimii suomalaisten ja pohjoismaisten elokuvien ja sarjojen myynti- ja markkinointifoorumina sekä ammattilaisten verkostoitumispaikkana. Järjestämme jälleen yhteistyössä FFA:n ja Focus on Finland- hankkeen kanssa sarjamuotoisten sisältöjen esittelyt. Finnish Film Affairin pitchauspäivä on torstaina 26.9. Bio Rex Lasipalatsin elokuvateatterissa.

Haku on avoinna kehittelyssä tai tuotannossa oleville kansainvälistä potentiaalia omaaville fiktio-, dokumentti- ja animaatiosarjoille, jotka etsivät lisärahoitusta tai kansainvälistä levittäjää. Hakijan on oltava APFI:n jäsenyritys. Tuotannosta on oltava liikkuvaa materiaalia, vähintään moodreel, joka toimitetaan FFA:lle syyskuussa. Jokaisella tuotannolla on noin 8 minuutin pitchausaika sisältäen videomateriaalin. Valitut tuotannot sitoutuvat osallistumaan FFA:n tarjoamaan pitchauskoulutukseen ennen tapahtumaa (koulutus vahvistuu myöhemmin). 

Focus on Finland- hanke valitsee esittelyyn maksimissaan viisi tuotantoa. Tärkeimmät valintakriteerit ovat tuotannon kansainvälinen potentiaali, tuotannon laatu ja sen toteutettavuus. Valinnassa priorisoimme tuotantoja joilla on kotimaan tilaaja. 

Hakulomakkeen voit täyttää TÄSTÄ.
Haku on avoinna 12.8.2024 asti.
Olemme yhteydessä hakijoihin viikoilla 34-35. Arvostamme jokaista hakemusta ja pahoittelemme ettei meillä ole resursseja antaa projektikohtaisia palautteita.  

Huomioithan että FFA:n lisäksi myös APFI käyttää esiteltävien tuotantojen tietoja ja kuvia verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa markkinoidessaan tapahtumaa. 

Lisätiedot: 

Vera Ruokonen
Projektipäällikkö 
vera.ruokonen@apfi.fi
+358 44 540 3123

HUOM: olen lomalla 6.7.-4.8. välillä, kiireisissä kysymyksissä puhelimella tavoittaa parhaiten. 
Hakemuksen täytössä/sen mahdollisissa ongelmissa FFA:n väki osaa auttaa: industry@hiff.fi

Ilmoituksen kuvassa viime vuoden pitchaajat Endemol Shine Finlandilta. Kuvan on ottanut Sami Sorasalmi / FFA.  

Focus on Finland – tapahtumien tavoite on tuoda suomalaista draama- ja dokumenttisisältöä entistä näkyvämmin esille alan kansainvälisissä tapahtumissa. Tavoitteena on lisätä sisällöntuottajien mahdollisuuksia kansainvälisen rahoituksen hankkimiselle sekä kotimaisten tuotantojen kansainväliselle myynnille ja levittämiselle. APFI:n yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat Yle, AVEK, Suomen elokuvasäätiö ja Film in Finland.