HAKU AUKI Series Mania Forum Coming Next From Finland showcase

alkaa
09.01.2023
päättyy
26.01.2023

Focus on Finland– hanke järjestää sarjamuotoisten fiktiotuotantojen showcasen ja verkostointitilaisuuden Series Mania Forumissa 21.3.2023

Showcase on osa marketin virallista ohjelmaa ja siinä esitellään pitchausvalmiita tuotantoja potentiaalisille kansainvälisille yhteistyökumppaneille. Showcase sekä yhteistuotantomarket on loistava mahdollisuus löytää tuotannolle yhteistuottaja, rahoittaja, tilaaja tai levittäjä. Coming Next from Finland -nimiseen showcaseen valitaan mukaan maksimissaan kuusi tuotantoa yhdessä Focus on Finland -hankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Valintakriteerit:

Kehittelyvaiheessa oleva kansainvälisesti kiinnostava sarja, joka etsii lisärahoitusta tai kansainvälistä levittäjää.
Tuotannosta on oltava saatavilla liikkuvaa materiaalia, esim. moodreel helmikuun loppuun mennessä.
Esityksen kokonaispituus saa olla maksimissaan 7 minuuttia. Esitys koostuu pitchistä ja trailerista/moodreelistä.

Hakemuksen deadline on 26.1.2023. Hakulomakkeeseen pääset TÄSTÄ

Lisäksi koostamme showcase-tuotantojen katalogin (sähköinen sekä paperinen). Showcaseen valitut tuotannot sitoutuvat toimittamaan mahdolliset puuttuvat materiaalit annettuun määräaikaan (13.2.) mennessä. Jos materiaaleja ei toimiteta määräaikaan mennessä, tuotanto putoaa showcasesta pois.
Valituille tuotannoille järjestetään henkilökohtainen pitchauksen esiintymisen harjoittelu esiintymisvalmentajan kanssa pe 10.3. Helsingin keskustassa Kluuvissa (etämahdollisuus yrityksille jotka eivät sijaitse pääkaupunkiseudulla). Tätä ennen järjestetään jokaiselle myös online- tapaaminen pitchin hiomiseen liittyen, kesto n. 30-45 min (APFI ja ulkopuolinen asiantuntija antaa palautetta) sekä kaikille yhteinen orientaatiotilaisuus esiintymisvalmennusta varten helmikuun puolessa välissä (kesto n. 45 min). 

Showcaseen valitut tuottajat maksavat itse matkakulut ja akkreditoinnin markettiin. Pitchaajat saavat alekoodin akkreditaatioon (hinta koodilla 315€, koodeja APFI:lla rajattu määrä).
Showcase-paikan arvo on n. 3500€.

Showcasen lisäksi järjestämme verkostointitilaisuuden joka alkaa heti showcase- tilaisuuden jälkeen. 

 

Series Mania tapahtuman matkakuluihin (matka-, majoitus-, rekisteröintikulut ja ulkomaan päivärahat tapahtuman ajalta) yritys voi hakea  Exhibition Explorer messutukea Business Finlandilta. Tukihakemus täytyy lähettää ennen tapahtuman alkua ja toteutuneet kulut raportoidaan tapahtuman jälkeen. Pk-yritykset voivat saada rahoitusta enintään 50 % ja midcap-yritykset 40 % hyväksyttävistä kustannuksista. Avustusta voidaan myöntää yksittäiselle yritykselle enintään 35 000 euroa per messuhanke ja pienin mahdollinen avustus on 1 000 euroa per yritys. Rahoitus maksetaan jälkikäteen.
Kts. tarkemmat tukiehdot messutuen sivuilta. 

 

Focus on Finland – tapahtumien tavoite on tuoda suomalaista sisältöä entistä näkyvämmin esille kansainvälisissä alan tapahtumissa. Focus on Finland nostaa valokeilaan draama- ja dokumenttisisältöjä. Tavoitteena on lisätä sisällöntuottajien mahdollisuuksia kansainvälisen rahoituksen hankkimiselle, myynnille sekä levittämiselle. APFI:n yhteistyökumppaneina draaman hankkeessa ovat Business Finland, Suomen elokuvasäätiö ja Yle. 

Lisätietoja:

Victoria Godden
Koordinaattori
victoria.godden@apfi.fi
+358 50 543 9298