MIPCOM Focus on Finland showcase

alkaa
16.10.2023
päättyy
25.09.2023

FOCUS on FINLAND esittelee suomalaisia draamasarjoja Mipcomissa 16.10.2023 

Showcase on osa marketin virallista ohjelmaa ja siinä esitellään pitchausvalmiita sarjoja (draama) potentiaalisille kansainvälisille yhteistyökumppaneille. Showcase sekä Mipcom- market on hyvä mahdollisuus löytää tuotannolle yhteistuottaja, rahoittaja, tilaaja tai levittäjä. Mukaan valitaan maksimissaan kuusi tuotantoa yhdessä Focus on Finland -hankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa.
Showcase on Mipcomin ensimmäisenä päivänä ma 16.10 klo 14.30-15.30 A-auditoriossa. 

Valintakriteerit tuotannoille:

Kehittelyvaiheessa tai jo tuotannossa oleva kansainvälisesti kiinnostava draamasarja, joka etsii lisärahoitusta tai kansainvälistä levittäjää. Tuotannosta on oltava liikkuvaa materiaalia, esim. moodreel, joka toimitetaan APFI:lle syyskuussa (PVM tarkentuu). Jokaisen esitys koostuu pitchistä ja trailerista/moodreelistä. 

Lisäksi koostamme showcase- tuotantojen katalogin (sähköinen sekä paperinen). Showcaseen valitut tuotannot sitoutuvat toimittamaan mahdolliset puuttuvat materiaalit annettuun syyskuun määräaikaan mennessä (PVM tarkentuu). Jos materiaaleja ei toimiteta määräaikaan mennessä, tuotanto putoaa showcasesta pois. 
Pyrimme myös järjestämään pitchauksen sisällön harjoittelun (pitchin hiominen) ammattilaisen kanssa. 

HAE MUKAAN TÄÄLTÄ

Haku on auki 15.8. saakka. Ilmoitamme valinnoista viimeistään viikolla 34. 

Showcaseen valitut tuottajat maksavat itse matkakulut ja akkreditoinnin markettiin. 
Showcase-paikan arvo on n. 3500€/yritys jonka APFI kustantaa. 

Tapahtuman matkakuluihin (matka-, majoitus-, rekisteröintikulut ja ulkomaan päivärahat tapahtuman ajalta) yritys voi hakea  Exhibition Explorer messutukea Business Finlandilta. Hakemus täytyy lähettää viimeistään päivää ennen Mipcom- tapahtuman alkua (ja oman menomatkan alkua) ja toteutuneet kulut raportoidaan tapahtuman jälkeen. Pk-yritykset voivat saada rahoitusta enintään 50 % ja midcap-yritykset 40 % hyväksyttävistä kustannuksista. Avustusta voidaan myöntää yksittäiselle yritykselle enintään 35 000 euroa per messuhanke ja pienin mahdollinen avustus on 1 000 euroa per yritys. Rahoitus maksetaan jälkikäteen.
Kts. tarkemmat tukiehdot messutuen sivuilta. 


Focus on Finland – tapahtumien tavoite on tuoda suomalaista sisältöä entistä näkyvämmin esille kansainvälisissä alan tapahtumissa. Focus on Finland nostaa valokeilaan draama- ja dokumenttisisältöjä. Tavoitteena on lisätä sisällöntuottajien mahdollisuuksia kansainvälisen rahoituksen hankkimiselle, myynnille sekä levittämiselle. APFI:n yhteistyökumppaneina draaman hankkeessa ovat Suomen elokuvasäätiö, Yle ja Business Finland.

Lisätietoja: 

Vera Ruokonen
Projektipäällikkö 
vera.ruokonen@apfi.fi
+358 44 540 3123

Tulevat tapahtumat

1.
tammikuu

Ympäristökoulutukset (albert)

01.01.2024-31.12.2024
Albert-ympäristökoulutuksen tarkoituksena on perehdyttää av-alan ammattilaisia ekologisemman tuottamisen käsitteeseen.
Lue lisää >>
6.
syyskuu

Screen Helsinki 2024

06.09.2024
Screen Helsinki tarjoaa kattavan ohjelman täynnä kiinnostavia seminaarisisältöjä, kollegiaalisia kohtaamisia ja verkostoitumista.
Lue lisää >>