Myynti- ja markkinointimateriaalien paketointi: luento sekä konsultoinnit WOLF Consultants

alkaa
01.06.2021
päättyy
01.06.2021

APFI ja Suomen elokuvasäätiö järjestävät alalle online luennon myynti- ja markkinointimateriaalien paketoinnista 1.6.2021 klo 10-11.30. Luennossa keskitytään käsittelemään aihetta fiktion ja dokumenttielokuvan kautta. Puhujina ovat WOLF Consultants PR:n Michael Arnon ja Laurin Dietrich.

Ilmoittaudu luennolle 30.5. mennessä: https://tinyurl.com/494te43j
Linkki online luennolle lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä (ma 31.5).

Luennon lisäksi avaamme haun suosittuun myynti- ja markkinointimateriaalien konsultointiin.
Mukaan voi hakea kehittelyssä tai tuotannossa olevat tuotannot (pitkä fiktioelokuva, pitkä dokumenttielokuva tai dokumenttisarja, sarjamuotoinen sisältö). Projektien tulee olla paketointivaiheessa sekä niiden on oltava kansainvälisesti kiinnostavia.

Konsultointi sisältää kolme tapaamiskertaa Wolfin kanssa. Ensimmäinen tapaaminen WOLF:n ja tuotantoyhtiön kesken järjestetään kesäkuun alkupuolella ja sen jälkeen yhteydenpito jatkuu tuotantoyhtiön ja WOLF:n välillä itsenäisesti. Tapaamisten välissä tuotantoyhtiöt edistävät graafisia materiaaleja sopivaksi valitsemallaan suunnittelijalla. Materiaalien valmistamiseen voi hakea tukea elokuvasäätiöltä (max. 800€/projekti).
Konsultoinnit ovat tuotantoyhtiöille ilmaisia. Tavoitteena on paketoida projektit ”myyntikuntoon” vuoden 2021 aikana.
APFI, elokuvasäätiö ja WOLF valitsevat hankkeeseen enintään viisi projektia.

Hae mukaan myynti- ja markkinointimateriaalien konsultointiin: https://tinyurl.com/5c4dwhzk
Haku on auki 28.5. saakka.

Tuottajien kokemuksia aikaisemmasta konseptointihankkeesta:

”WOLF:n antamat neuvot olivat meille erittäin hyödyllisiä. Ne auttoivat meitä parantamaan sarjan visuaalisen esityksen tekemistä, mikä näkyi siinä, että v. 2021 käydyt neuvottelut kansainvälisten rahoittajien kanssa tuottivat tulosta nopeasti. Hyvin tehty visuaalinen esitys on välttämätön, jotta se erottuu muiden hankkeiden joukosta. Pelkästään hyvä sisältö ei riitä. Se pitää paketoida mahdollisimman houkuttavalla tavalla.”

”Meillä on nyt vahva pitch deck ja uskomme sen ja kumppaniemme avulla saavamme kerättyä tuotannon seuraavan kehitysvaiheen rahoituksen.”

”Minusta tämä konseptointihanke oli erittäin hyödyllinen ja toimiva, ja todella toivon että tämän tyyppistä paketointia tehdään myös jatkossa. Auttaa suomalaisia tuottajia näkemään oman projektin laajemmassa kontekstissa.”

 

Lisätiedot:
Vera Ruokonen/APFI ry
Projektipäällikkö
+358 44 540 3123
vera.ruokonen@apfi.fi