Tampereen elokuvajuhlat

alkaa
10.03.2021
päättyy
14.03.2021

APFI jatkaa yhteistyötä Tampereen elokuvajuhlien kanssa. Järjestämme festivaalin yhteydessä kaksi paneelia; Cross-cultural Management in International Co-productions -paneeli järjestetään perjantaina 12.3. Paneelin moderoi tuottaja Andrea Reuter. Paneelissa keskustellaan mm. kansainvälisissä yhteistuotannoissa eteen tulevista johtamisen haasteista ja erimaalaisten työryhmien jäsenten toimintatapojen yhteensovittamisesta. Intersektionaalisuus, inkluusio ja tasa-arvo suomalaisissa elokuva- ja TV -tuotannoissa -paneeli järjestetään lauantaina 13.3. ja tämän paneelin moderoi toimittaja-juontaja Renaz Ebrahimi. Paneelissa keskustellaan intersektionaalisuuden käsitteestä ja sen vaikutuksesta av-alaan yleisesti, sekä inkluusiosta ja tasa-arvosta suomalaisissa elokuva- ja tv -tuotannoissa.

Lisäksi APFI on yhteistyökumppanina uudessa Generation XYZ -genre-elokuvan kilpasarjassa.  Kilpailu järjestetään yhteistyössä XYZ Films -tuotantoyhtiön, Film Tampereen ja Tampereen kaupungin kanssa.

Tulevat tapahtumat

1.
tammikuu

Ympäristökoulutukset (albert)

01.01.2024-31.12.2024
Albert-ympäristökoulutuksen tarkoituksena on perehdyttää av-alan ammattilaisia ekologisemman tuottamisen käsitteeseen.
Lue lisää >>
6.
syyskuu

Screen Helsinki 2024

06.09.2024
Screen Helsinki tarjoaa kattavan ohjelman täynnä kiinnostavia seminaarisisältöjä, kollegiaalisia kohtaamisia ja verkostoitumista.
Lue lisää >>