Tv-levittäjät -selvityksen esittelytilaisuus

alkaa
10.06.2021
päättyy
10.06.2021

TV-levittäjät -selvityksen esittelytilaisuus TEAMS:ssa torstaina 10.6. klo 10-11

Suomalaisten sarjojen leviäminen maailmalla on kasvanut selkeästi viime vuosina. Edesauttaakseen sarjojen matkaa maailmalle entisestään, APFI tilasi kevään aikana selvityksen merkittävimmistä televisiosarjojen levittäjistä ja suurimmista Pohjoismaissa toimivista suoratoistopalveluista. Selvityksen tuloksena syntynyt käsikirja sisältää profiilit lähes 50 levittäjästä sekä kiinnostavimpien toimijoiden haastatteluita mm. Netflix, HBO, REinvent, Beta, Dynamic, Magnify.  

Torstain 10.6. tapahtumassa Timo Suomi esittelee selvitystyön ja haastatteluiden havaintoja ja osallistujat voivat esittää kysymyksiä selvitystyöhön liittyen.

Ilmoittaudu mukaan: apfi-lv.creamailer.fi/survey/yfj7lqkyilrqi

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 8.6.

Timo Suomi

Timo Suomi on aikaisemmin työskennellyt 8 vuotta Lontoossa elokuvien levityksen ja kansainvälisen myynnin parissa Altitude (Asif Kapadian AMY, Jalmari Helanderin BIG GAME) ja The Salt Company -yhtiöissä (Catherine Hardwickin MISS YOU ALREADY).

Hänen viimeisin roolinsa kansainvälisen levityksen parissa oli AMP International myyntiagentin hankinta- ja kehittelyvastaavana. AMP Internationalin elokuvia ovat mm. amerikkalainen box office -hitti THE WRETCHED (o. Brett & Drew T. Pierce) sekä Romola Garain Sundance Midnight Madness -elokuva AMULET.

Nykyään Timo toimii tuottajana Anima Vitae -tuotantoyhtiössä Helsingissä sekä konsultoi ja luennoi elokuvien ja televisiosarjojen kansainvälisestä levityksestä.

Tulevat tapahtumat

1.
tammikuu

Ympäristökoulutukset (albert)

01.01.2024-31.12.2024
Albert-ympäristökoulutuksen tarkoituksena on perehdyttää av-alan ammattilaisia ekologisemman tuottamisen käsitteeseen.
Lue lisää >>
11.
kesäkuu

MIFA

11.06.2024-14.06.2024
MIFA (Annecy International Animation Film Market) on Annecyn animaatiofestivaalin yhteydessä järjestettävä vuosittainen ammattilaistapahtuma. Suomi on mukana yhteispohjoismaisella Nordic Animation ständillä.
Lue lisää >>
6.
syyskuu

Screen Helsinki 2024

06.09.2024
Screen Helsinki tarjoaa kattavan ohjelman täynnä kiinnostavia seminaarisisältöjä, kollegiaalisia kohtaamisia ja verkostoitumista.
Lue lisää >>