Vauhtia ja fokusta kasvuun APFI:n Kasvuklinikalla!

alkaa
09.11.2023
päättyy
04.12.2023

Audiovisuaalinen toimiala elää nyt sekä digitaalisessa että liiketoiminnallisessa murroksessa. Muuttuvassa maailmassa menestyminen vaatii vahvaa liiketoimintaosaamista ja tarkan strategisen fokuksen. APFI:n Kasvuklinikka on ainutlaatuinen tilaisuus, joka tarjoaa intensiivisen kolmesta aamupäivästä ja kolmesta sparraushetkestä koostuvan valmennuskokonaisuuden APFI:n jäsenyrityksille.

Kasvuklinikka on suunniteltu tuotantoyhtiöiden liiketoiminnasta vastaaville henkilöille (CEO, COO, CFO), jotka haluavat vahvistaa liiketoimintaansa ja kirkastaa tulevaisuuden suuntaviivojaan.

Kasvuklinikan asiantuntijaluentoja on mahdollista seurata myös Teamsin välityksellä (HUOM! vain APFI:n jäsenille, maksuton). Keynote -puheenvuorot tallennetaan ja ne tulevat koko toimialan käyttöön joulukuussa -23, kuten myös Klinikan tiimoilta syntyvä podcast-sarja, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Miksi hakea mukaan APFI:n Kasvuklinikkaan?

✨ Selkeys menestyksen avaimena: Kasvuklinikka tarjoaa selkeän näkemyksen liiketoimintasi tavoitteista, suunnasta, kilpailueduista ja markkinasta. Näitä elementtejä tarvitaan vahvan perustan luomiseksi taloudellisesti vastuulliselle liiketoiminnalle. Koulutusmateriaalit ja strategiatyössä käytettävät selkeät työkalut jäävät käyttöösi koulutuksen jälkeen.

✨ Kokonaisvaltainen koulutusohjelma: Osallistujille tarjotaan kolmen lähipäivän aikana eri teemoista rakennettu tehopaketti asiantuntijaluentoja, strategiatyökaluja, yrityskohtaista työskentelyä sekä verkostoitumista ja kokemusten jakamista. Asiantuntijatiimimme varmistavat kanssasi sen, että uudet suunnitelmat on mahdollista viedä nopeasti käytäntöön.

✨ Yksilöllistä sparrausta: Jokaisella tuotantoyhtiöllä on mahdollisuus saada yksilöllistä sparrausta liiketoimintansa kirkastamiseksi ja kasvattamiseksi niin kolmen lähipäivän aikana kuin niiden välillä. APFI:n Kasvuklinikka tarjoaa kolmipäiväisen intensiivisen valmennuskokonaisuuden, joka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Valmennukseen osallistuvien yritysten nykytila ja tarpeet kartoitetaan ennen koulutusta ja sisältö räätälöidään osallistuvien yritysten tarpeita vastaavaksi.

Ohjelma ja aikataulu:

Torstai 9.11.2023 klo 09.00–12.30
Future Proof Strategia, Henna-Riika Ruotsalainen

Keskiviikko 15.11.2023 (yrityskohtaiset ajanvaraukset 30 min)
Ensimmäinen Google Meets -tapaaminen

Torstai 16.11.2023 klo 09.00–12.30
Kädet saveen ja talous kuntoon, Ilkka Kaikuvuo

Keskiviikko 22.11.2023 (yrityskohtaiset ajanvaraukset 30 min)
Toinen Google Meets -tapaaminen

Torstai 23.11.2023 klo 09.00–12.30
Operatiivisten prosessien kehittäminen: Kasvu on tekoja arjessa, Hanna Vuorinen

Maanantai 4.12.2023 (ajankohta sovitaan osallistujien kanssa)
Yhteinen Catch Up ja kokemusten jakaminen

Koulutukset järjestetään Keilasatamassa Open Creative Housella, joka on uusi luovien alojen keskittymä. Tarjoamme paitsi arvokasta oppia myös inspiroivan ympäristön. Koulutus sisältää aamukahvin ja kevyen aamupalatarjoilun.

Kasvuklinikalle valitaan mukaan kahdeksan yritystä hakemusten perusteella. Valitsemme toisiaan täydentävän ryhmän yrityksiä, joiden liiketoiminnan haasteet ja tulevaisuuden suunta ovat samantyyppisiä. Osallistujat saavat näin ollen valmennuksen sisällön lisäksi myös synergiaetuja sekä voivat kasvattaa liiketoimintaa vauhdittavia verkostojaan. Valinnan tekee APFI yhteistyössä Kasvuklinikan asiantuntijoiden kanssa.

Tarkempi ohjelma ja asiantuntijoiden esittelyt löytyvät täältä.

 

Hae kasvuklinikalle: https://fi.surveymonkey.com/r/9L6TFG9. DL torstaina 2.11.
Mukaan valituille yrityksille ilmoitetaan perjantaina 3.11.

Kasvuklinikan osallistumismaksu on 250€ (alv 0%), jota ei palauteta, jos yritys peruuttaa osallistumisensa. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittaudu luennoille tästä