APFI:n Kasvuklinikan podcastit kuunneltavissa

APFI järjesti marraskuussa intensiivisen kolmesta aamupäivästä ja kolmesta sparraushetkestä koostuneen valmennuskokonaisuuden APFI:n jäsenyrityksille. Kasvuklinikka suunniteltiin tuotantoyhtiöiden liiketoiminnasta vastaaville henkilöille, jotka haluavat vahvistaa yrityksensä strategiaa ja kirkastaa tulevaisuuden suuntaviivojaan. Tapaamisten yhteydessä äänitettiin kolmen jakson podcast -sarja koko alan kuunneltavaksi.

Sarjassa kuullaan av-alan ammattilaisten näkemyksiä siitä, miten maailma on muuttunut alan toimijoiden näkökulmasta, miten tarinankertojat ja ammattilaiset voivat hyödyntää nykyajan työkaluja, ja miten yhtiöt sijoittuvat, kun kuka tahansa voi tuottaa sisältöä missä ja milloin tahansa. Podcastissa keskustellaan myös liiketoiminnan järjestelmällisestä rakentamisesta ja mittaamisesta, av-alan rahoitusmallien haasteista ja projektien vaihtelevasta taloudellisesta tuotosta, sekä tuotantojen jatkuvuuden varmistamisen haasteista.

Voit kuunnella kaikki jaksot Spotifystä ilmaiseksi

Podcast -sarjan ensimmäisessä jaksossa Kasvuklinikan valmentajien Hanna Vuorisen ja Henna-Riika Ruotsalaisen vieraana oli Johanna Enäsuo ReelMedia -tuotantoyhtiöstä. Voit kuunnella jakson klikkaamalla TÄSTÄ.

 

Toisessa jaksossa Henna-Riika Ruotsalaisen vieraina ovat hallitusammattilainen ja eri alojen liiketoiminnan erikoismies Ilkka Kaikuvuo sekä Jenni Ripatti ja Maarit Laaksoharju Wildhog Productions -tuotantoyhtiöstä. Voit kuunnella toisen jakson klikkaamalla TÄSTÄ.

 

Kolmannessa jaksossa Hanna Vuorisen ja Henna-Riika Ruotsalaisen vieraina ovat animaatiogenreä edustavat Juha Fiilin ja Ville Rousu Fiilin Good Films -tuotantoyhtiöstä. Voit kuunnella jakson klikkaamalla TÄSTÄ.