Liity jäseneksi

APFI:n jäseneksi voivat hakea ammattimaisesti toimivat av-sisältöjä tuottavat yritykset. Tuotannot voivat olla esim. pitkiä elokuvia, dokumentteja, tv-ohjelmia, animaatioita, lyhytelokuvia tai mainoselokuvia. 

Jäseneksi haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa on mukana yrityksen perustiedot ja kuvaus toteutuneista tuotannoista. Jos yritys on uusi, liitetään hakemukseen myös kuvaus yrityksen avainhenkilöiden mahdollisista aiemmista tuotannoista. Hakemus käsitellään APFI:n hallituksen kokouksessa.

Jäsenmaksun määrä
Jäsenmaksu suuruus on 0,22 % yrityksen liikevaihdosta (ml. muut tuotot), kuitenkin vähintään 400 € ja enintään 3000 €. Jäsenmaksun määrä lasketaan viimeisimmän saatavilla olevan tilinpäätöksen mukaan, ja se laskutetaan loppuvuodesta.

Jäsenpalvelut ja -edut on eritelty tarkemmin täällä. Intranet jäsenille avautuu myöhemmin. Jäsenasioita APFI:ssa hoitaa Heli Vahvanen-Mölsä: heli.vahvanen-molsa@apfi.fi.    

Tuotantoyhtiö voi olla sekä APFI:n jäsen että asiakas. Jäsenyys ei kuitenkaan automaattisesti tarkoita asiakkuutta, vaan saadakseen tekijänoikeuskorvaukset tuotantoyhtiön on tehtävä APFI:n kanssa asiakassopimus.