”A new organisation for scripted drama series in France” -raportti

”A new organisation for scripted drama series in France” on amerikkalais-ranskalaisen toimitusjohtaja/vastaava tuottaja Alex Bergerin (Le Bureau des Légendes) kirjoittama ja Centre National du Cinéma et de l’Image Animée (The French National Film and Moving Image Centre) tilaama raportti.

”Raporttini vertailee Yhdysvaltoja ja Ranskaa käsikirjoitetun draaman ja sopimusasioiden näkökulmasta”, kommentoi Berger. Hän vieraili hiljattain Helsingissä APFI:n kutsumana ja piti masterclassin aiheesta ”Getting the International Rights Right.”

Berger on tuottanut TV-ohjelmia Yhdysvalloissa ja Ranskassa ja hänen mittava uransa on tehnyt Bergeristä asiantuntijan yhteistuotanto- ja sopimusasioissa. Berger on työskennellyt mm. Canal +:n varapääjohtajana sekä hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana Canal Numédiassa & Vivendi Net:ssä. Hän on keskittynyt urallaan mediastrategiaan ja sisältötuottamiseen. Tällä hetkellä Berger työskentelee vastaavana tuottajana Canal +:n ”Le Bureau des Legender (The Bureau) -sarjassa.

Löydät raportin täältä