APFI etsii hankeassistenttia

Etsimme APFI:lle hankeassistenttia av-alan kestävän kehityksen hankkeeseen, jossa kehitetään erityisesti alan sosiaalista, kulttuurista ja taloudellista vastuullisuutta.

Työarkesi APFI:ssa: Hankeassistenttina toimit kestävän kehityksen tiimissä ja pääset hankepäällikön kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan av-alan kestävän kehityksen toimintaa, kuten DEI-asioihin, vastuulliseen johtamiseen ja työhyvinvointiin liittyviä selvityksiä, koulutuksia ja vastuullisuusverkkosivustoa. Hankeassistenttina tehtäviisi kuuluu mm. tapahtumien järjestämistä, tiedon keräämistä, sekä viestinnässä ja raportoinnissa avustamista. APFI:n toimisto sijaitsee Helsingin Pasilassa ja tapahtumia saatetaan järjestää eri puolilla pääkaupunkiseutua. Työtä voi tehdä osittain etänä.

Työ on määräaikainen ajalla 11.12.2023-31.8.2025. Työn kestosta voidaan myös neuvotella, mutta toivomme, että pääset aloittamaan viimeistään 8.1.2024. Tarjoamme kokoaikaista työtä (37,5 h viikossa), mutta hakijan niin toivoessa voidaan soveltaa 60%–100% työaikaa.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä ja toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

 

Olet etsimämme henkilö, jos

  • Olet kiinnostunut kestävän kehityksen ja yritysvastuun teemoista av-alalla
  • Sinulla on kokemusta tai koulutusta esimerkiksi tapahtumien järjestämisestä ja viestinnästä
  • Viestit sujuvasti suomeksi sekä kirjallisesti että suullisesti
  • Sinulla on hyvät tiimitaidot ja ongelmanratkaisukyky

 

 Eduksi katsomme

  • Kokemus visuaalisten materiaalien tekemisestä, esim. somea varten
  • Muu kielitaito suomen lisäksi

 

APFI tarjoaa sinulle

  • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan suomalaisen av-alan vastuullisuuden kehittymiseen
  • Kivan työyhteisön, jossa jokaisen työpanos on arvokas
  • Joustavan työnteon hybridimallin sekä hyvät työsuhde-edut (mm. puhelin-, ravinto- työmatka- ja virike-etu, kattava työterveyshuolto)

 

Palkkaus
2500-3100€ / kk. Lopullinen palkka riippuu valittavan henkilön osaamisesta ja kokemuksesta.

 

Kiinnostuitko? Lähetä meille työhakemuksesi viimeistään 15.11. tämän linkin kautta. Käytämme anonyymiä rekrytointia, lisätietoja hakulomakkeessa. Olemme yhteydessä haastatteluihin kutsuttaviin hakijoihin viimeistään 20.11.2023. Haastattelut järjestetään viikoilla 47-49.

Lisätietoja työstä antaa:
Lotta Koivisto, viestintäpäällikkö
lotta.koivisto@apfi.fi

Audiovisual Producers Finland – APFI ry on kotimaisten av-sisällöntuottajien edunvalvonta-, vienninedistämis- ja tekijänoikeusjärjestö, joka edustaa kattavasti yli 120 elokuva-, tv- ja mainostuotantoyhtiötä.