APFI hakee kestävän kehityksen hankepäällikköä

Kestävän kehityksen hankepäällikkö @ Audiovisual Producers Finland APFI ry

  • Sykkiikö sydämesi yritysten vastuullisuusasioille?
  • Oletko työotteeltasi oma-aloitteinen, itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen?
  • Löytyykö työkalupakistasi projektinhallinnan taidot budjetoinnista raportointiin ja hallitset laajoja kokonaisuuksia?

Jos vastasit kaikkiin näihin KYLLÄ, niin jatka lukemista, sillä tämä paikka voi olla sinua varten.

Etsimme APFI:lle hankepäällikköä ”Av-alan kestävä kehitys” -hankkeeseen, joka rahoitetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuri- ja luovien alojen uudistumisen rakennetuella. Tässä mielenkiintoisessa roolissa pääset käynnistämään av-alan kestävän kehityksen toimintaa, kuten sosiaaliseen vastuullisuuteen, vastuulliseen johtamiseen ja työhyvinvointiin liittyviä toimenpiteitä. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen ajalla 1.9.2023–30.6.2025. Valinnasta päätetään viimeistään heinäkuussa, jos hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen.

Työarkesi APFI:ssa: Olet osa parin hengen kestävän kehityksen tiimiä. Työsi koostuu hankesuunnitelman mukaisista toimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä hankkeen raportoinnista. Työsi on itsenäistä, mutta saat tiimiltäsi tukea suunnitteluun ja muilta työkavereiltasi apua esimerkiksi viestinnän toteutuksessa tai rahoitukseen liittyvissä asioissa. Pääset hankkeen puitteissa mm. kartoittamaan av-alan sosiaalisen vastuullisuuden tilaa, suunnittelemaan alan vastuullisuusverkkosivustoa, järjestämään koulutuksia ja työpajoja vastuulliseen johtamiseen ja DEI-asioihin liittyen sekä kehittämään monimuotoisuuteen liittyvää tilastointia. Olet säännöllisesti yhteydessä hankkeen yhteistyökumppaneihin ja toteutat osan toimenpiteistä yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa. Työtäsi helpottaa, jos tunnet av-alaa ennestään tai olet ollut tuotannoissa töissä.

Olet etsimämme kestävän kehityksen hankepäällikkö, jos:

  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. amk/ylempi korkeakoulututkinto) ja/tai olet kerryttänyt kokemusta kestävän kehityksen ja yritysvastuun tiimoilta parin vuoden ajalta,
  • sinulla on laajaa ymmärrystä sosiaalisen, kulttuurisen ja taloudellisen kestävän kehityksen vaikutuksista yritysten vastuullisuustoimintaan ja
  • viestit sujuvasti suomeksi sekä kirjallisesti että suullisesti, englannin kielen taito plussaa (hankkeen raportointi tehdään suomeksi).

APFI tarjoaa sinulle:

  • vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset hyödyntämään vahvaa osaamistasi,
  • mahdollisuuden päästä vaikuttamaan suomalaisen av-alan vastuullisuuden kehittymiseen,
  • kivan työyhteisön, jossa jokaisen työpanos on arvokas ja
  • joustavan työnteon hybridimallin sekä hyvät työsuhde-edut (mm. puhelin-, ravinto- työmatka- ja virike-etu, kattava työterveyshuolto). APFI:n toimipaikka on syksystä alkaen Länsi-Pasilassa, Helsingissä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille työhakemuksesi palkkatoiveen kera 4.6.2023 mennessä tämän linkin kautta. Käytämme anonyymiä rekrytointia, lisätietoja hakulomakkeessa.

Audiovisual Producers Finland – APFI ry on kotimaisten av-sisällöntuottajien edunvalvonta-, vienninedistämis- ja tekijänoikeusjärjestö, joka edustaa kattavasti yli 120 elokuva-, tv- ja mainostuotantoyhtiötä.