APFI hakee tapahtumatuottajaa (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Tapahtumatuottaja Audiovisual Producers Finland – APFI ry:lle (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Etsimme vuorotteluvapaan sijaista 27.5.–13.9.2024 väliselle ajalle APFI:n tapahtumatiimin avuksi hoitamaan av-alan tärkeimmän kotimaisen kokoontumisen, Screen Helsinki -tapahtuman käytännön järjestelyitä sekä tukemaan tiimiä ohjelmasisällön toteutuksessa.

Työarkesi APFI:ssa: Työsi koostuu Screen Helsinki -tapahtuman käytännön järjestelyistä. Saat vastuullesi itsenäistä työskentelyä vaativia kokonaisuuksia ja hoidat tapahtumaan liittyviä juoksevia asioita ja rutiinitehtäviä. Pääset työssäsi esim. tekemään tapahtuman ajolistaa, koordinoimaan sekä lippukaupan toimintoja että tapahtumaan akkreditoituneita ja päivittämään tapahtuman verkkosivuja ja sosiaalista mediaa. Tapahtumapäivänä 6.9. työskentelet tehokkaasti ja johdonmukaisesti onnistuneen tapahtumakokemuksen toteutumiseksi.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • sinulla on kokemusta tapahtumatuottamisesta ja/tai suorien tv-lähetysten tuottamisesta,
  • ajolista on tuttu käsite,
  • sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot,
  • olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen, oma-aloitteinen sekä pystyt hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia,
  • kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi,
  • osaat käyttää Exceliä ja eri viestintäalustoja erinomaisesti ja
  • vuorotteluvapaakriteerit täyttyvät kohdallasi.

WordPress- ja graafinen osaaminen sekä ymmärrys lippukauppa-alustoista ovat plussaa.

APFI tarjoaa sinulle:

  • vastuullisen ja monipuolisen roolin, jossa pääset hyödyntämään vahvaa osaamistasi,
  • kivan työyhteisön, jossa jokaisen työpanos on arvokas ja
  • joustavan työnteon hybridimallin sekä hyvät työsuhde-edut (mm. ravinto-, työmatka- ja virike-etu, kattava työterveyshuolto).

 Palkka 2900–3300/ kk, riippuen valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta. Määräaikainen ja kokoaikainen työsuhde, 27.5.–13.9.2024.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä ja haluamme taata kaikille yhdenvertaisen rekrytointiprosessin. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Kiinnostuitko? Lähetä meille työhakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveen kera 2.5. mennessä osoitteeseen laura.kuulasmaa(at)apfi.fi.  Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.

 

Audiovisual Producers Finland APFI ry on kotimaisten av-sisällöntuottajien edunvalvonta-, vienninedistämis- ja tekijänoikeusjärjestö, joka edustaa kattavasti yli 120 elokuva-, tv- ja mainostuotantoyhtiötä.