APFI hakee toiminnanjohtajaa

Audiovisual Producers Finland – APFI ry on vuonna 2018 toimintansa aloittanut, kotimaisen elokuva- ja tv-alan sisällöntuottajien yhdistys. Sen tehtäviä ovat suomalaisen audiovisuaalisen sisältötuotantoalan tuottajien edunvalvonta, kansainvälistymisen edistäminen, tekijänoikeuksien kollektiivinen hallinnointi sekä alan tapahtumien ja kilpailujen järjestäminen.

Haemme nyt yhdistykselle uutta TOIMINNANJOHTAJAA, jolla on kokemusta ja näkemystä kehittää yhdistyksen toimintaa eteenpäin sekä rohkeutta tekoihin, joilla kotimaisen audiovisuaalisen alan liiketoiminnan edellytyksiä voidaan tulevaisuudessa kasvattaa niin Suomen rajojen sisä- kuin ulkopuolellakin. Haemme bisnesorientoitunutta tekijää ja vankoilla sillanrakentajan taidoilla varustettua johtajaa ja verkostoitujaa. Ihmistä, joka osaa määrittää tämänhetkiset toimet palvelemaan pitkän tähtäimen tavoitteita.

Työ edellyttää audiovisuaalisen alan nykyisten toimijoiden, rakenteiden ja lainalaisuuksien hyvää ymmärtämistä, mutta myös kykyä kyseenalaistaa olemassa oleva ja halua etsiä alaa kehittäviä ratkaisuja uusista suunnista. Aiempi kokemus esihenkilötyöstä ja sujuva englannin kielen taito ovat työssä onnistumisen kannalta tärkeitä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.8.2021 mennessä riina.kullas@apfi.fi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen, ja työ alkaa välittömästi oikean ehdokkaan löydyttyä.

Tiedustelut viikon 31 kuluessa sähköpostitse riina.kullas@apfi.fi tai 6.8.2021 klo 11–15 välisenä aikana puhelimitse p. 040-5630045 / APFI ry:n hallituksen puheenjohtaja Riina Kullas