APFI rekrytoi: Junior Controller

Etsimme 3-6 kk määräaikaiseen työsuhteeseen Junior Controlleria. Työsuhteen kesto ja muoto ovat joustavasti sovittavissa tilanteesi mukaan. Työskentelet osana talous-/tilitystiimiä ja raportoit talous- ja hallintopäällikölle.

Tehtävät:

  • Tilinpäätökseen liittyvät selvitystehtävät
  • Avustaminen tilinpäätöksen materiaalien tuottamisessa
  • Osallistuminen talouden rutiineihin ja niiden kehittämiseen (kirjanpitomme on ulkoistettu tilitoimistoon)
  • Mahdollisesti myös AV-alan tietojärjestelmähankkeessa avustaminen (AV-alan keskeisen metadatan yhteiskäyttö)

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän luovan alan ytimessä, elokuva- ja tv-alan maailmassa. Pienessä tiimissämme saat kokonaisvaltaisen näkemyksen taloustoiminnoista ja tekijänoikeuskentästä. Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, jonka vastapainona saat vapauden suunnitella työtapasi ja -aikasi.

Sinua odottavat tehtävät ovat moninaisia ja vaativat uuden omaksumista. Hyvät Excel-taidot sekä ymmärrys siitä, miten kirjanpidon erät liikkuvat tulos- ja tasetilien välillä ovat ehdottomia. Toivomme sinulta korkeakoulu- tai AMK-tason kaupallisia opintoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, mutta joustava etätyö on mahdollista.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen janne.lilleberg@apfi.fi Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian. Hae viimeistään 28.2.; aloitamme kuitenkin sopivien kanditaattien haastattelun välittömästi.

Lisätietoja:
Talous- ja hallintopäällikkö Janne Lilleberg, puh. 040 732 8042.