APFI:n AI-PÄIVÄ

Tule mukaan APFI:n järjestämään keinoälypäivään kuulemaan tiivistetysti mikä AI-maailmassa on tuottajalle oleellista ja ottamaan haltuun ketterimmät työvälineet tuotannon kehittelyvaiheen markkinointiin ja konseptointiin!

Ilmoittaudu maanantaihin 23.10. mennessä: https://apfi-lv.creamailer.fi/survey/8lvnjgqccpncb

Perjantaina 27.10. @ Huolintatalo, Pasilankatu 2
klo 9.00–12.00 kaikille avoin luento-osuus (paikan päällä, max 40 hlöä tai Teamsin kautta)
klo 13.00–15.30 viidelle ensimmäisenä ilmoittautuneelle 1-2-1 -tekoälyklinikka paikan päällä (edellyttää aamupäivään osallistumista) TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua jonoon.

9–12
Tekoälykkäämpi tuottaja -luennot
Kaikille avoin aamupäivän luento-osuus Huolintatalossa Pasilassa tai etänä Teamsin kautta.

9.00 Kärryille tekoälyn kanssa / Hanna Vuorinen
Keinoälyn käyttötapoja sisällön kehittämisessä ja tuotannossa, näppärimmät työvälineet arkeen

10.00 Kuvageneraation mahdollisuudet / Anttu Koistinen
Parhaimpien kuvageneraattoreiden esittely sekä ammattitason kuvapromptien luominen

11.15 Kotimaiset AI-tekijät
Kaksi suomalaista keinoälysisältöjen edelläkävijää, Roope Rainisto ja Sami Hakkarainen, esittelevät itsensä ja omia töitään.

12–13 Lounastauko (omakustanteinen)

13–15.30 Tekoälyklinikka TÄYNNÄ!
Iltapäivällä viidelle ensimmäisenä ilmoittautuneelle Hannan ja Antun tekoälyklinikka, jossa harjoitellaan työkalujen käyttöä yhdessä kädestä pitäen. Haluatko generoida kuvia pitch deckiin? Haluatko apua konseptointiin? Promptaus ja workflow haltuun kerralla! Klinikalle mukaan pääsevät voivat ottaa mukaansa 1–2 kollegaa yrityksestään.

Lisätietoa:

Hanna Vuorinen on dedikoitunut luovan talouden ja työelämän kehittäjä joka tunnetaan helposti innostuvana uuden teknologian testikäyttäjänä. Hanna on luotsannut toimialaa Head of Film in Finlandin tehtävässä ja lisäksi hänellä on vankka tausta tuottajana ja markkinoijana.
Hanna@mediaminds.fi
+358 46 810 1899

Anttu Koistinen on kuvaaja, keinoälykouluttaja sekä sovelluskehittäjä. Hän on kehittänyt laadukkaiden myynti- ja markkinointimateriaalien luomiseen suunniteltua AI-sovellusta, jonka päätavoitteena on tehdä tekoälyn tehokkaasta käyttämisestä mahdollista kenelle tahansa, ilman aikaisempaa kokemusta tai teknistä työtaustaa. Hän hyödyntää moninaisia AI-työkaluja myös päivittäin oman ammattikuvaus ja markkinointityönsä tehostamisessa.
Anttu@casvu.ai

+358 50 4911 786
Heli Vahvanen-Mölsä Projektipäällikkö / Project Manager