APFI:n henkilöstöuutisia

Audiovisual Producers Finland – APFI on nimittänyt KTM Janne Lillebergin uudeksi talous- ja hallintopäällikökseen 1.1.2019 alkaen. Hän vetää yhdistyksen talous- ja tilitystiimiä. Jannella on parinkymmenen vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä niin tekijänä, vetäjänä kuin kehittäjänäkin. Viimeisin haaste on ollut taloustoiminnon rakentaminen huvipuistoyhtiö Trimoo Parksille Qatarissa.

”Olen innoissani uusista, mielenkiintoisista haasteista. Neljän yhdistyksen toimintojen yhdistäminen on etenkin taloushallinnolle astetta suurempi ponnistus. Mukavaa päästä työskentelemään luovan alan pariin ja oppimaan uutta,”, Janne kertoo.APFI:n talous- ja tilitystiimiin kuuluvat Jannen lisäksi lisensointi- ja kehityspäällikkö Sanna Lahovaara sekä tilityspäälliköt Outi Saarinen ja Riitta Paasolainen.

Sanna-Maria Nikula on aloittanut viestintäpäällikön tehtävässä Lotta Koiviston jäädessä vanhempainvapaalle. Sanna-Marialla on laaja kokemus elokuva-alalta ja hän on työskennellyt mm. Korjaamo Kino -elokuvateatterin ohjelmapäällikkönä ja Espoo Ciné -festivaalin toiminnanjohtajana. Sanna-Maria on valmistunut Sibelius Akatemian Arts Management -ohjelmasta.

”On kiehtovaa tutustua elokuva ja TV-alaan uudesta perspektiivistä. APFI:n toiminta on todella laajaa ja odotankin innolla, mitä kaikkea työ viestinnän parissa tuo tullessaan”, Sanna-Maria toteaa.