APFI:n paketointihanke starttaa. Hae mukaan!

Kehittelyssä olevien hankkeiden myyntimateriaalien sparrausta tuotantoyhtiöille.

APFI aloittaa tuotantoyhtiöille suunnatun paketointihankkeen, jonka tarkoituksena on parantaa tuotantoyhtiöiden kehittelyssä olevien tuotantojen myynti- ja esittelymateriaaleja. Konsulttiyritykseksi hankkeita sparraamaan on valittu berliiniläinen WOLF Consultants. Mukaan voi ilmoittaa 3 tuotantoa / yritys. Tuotannot voivat olla pitkää fiktioelokuvaa, pitkää dokumenttielokuvaa tai sarjamuotoista sisältöä. APFI valitsee mukaan hankkeeseen valittavat 5 tuotantoyhtiötä yhdessä WOLF:n kanssa perustuen hankkeiden kansainväliseen potentiaaliin.

APFI kustantaa OKM:n erityisavustuksesta konsultin tuotantoyhtiökohtaisen palkkion (arvo n. 2000e/yritys) sekä tarjoaa myöhemmin tarkennettavan ”apurahan” hankkeiden esittely- ja myyntimateriaalin parantamiseen. Tuki on käytettävissä esim. käännöskuluihin, esitteiden suunnitteluun, mood reelien leikkaukseen jne.

Mukaan valittujen tuotantojen käsikirjoituksen tulee olla lähellä lopullista versiota tai tuotannolla voi olla jo esittelymateriaalia valmiina. Vähintään synopsis tulee olla jo hakuvaiheessa käännettynä englanniksi.

Ensimmäinen tapaaminen WOLF:n ja viiden valitun tuotantoyhtiön kesken järjestetään Finnish Film Affairin yhteydessä 17.9. minkä jälkeen yhteydenpito jatkuu tuotantoyhtiön ja WOLF välillä itsenäisesti. Tavoitteena on paketoida projektit ”myyntikuntoon” syksyn 2019 aikana.

Hae mukaan täyttämällä oheinen lomake 30.8. mennessä. Täytä lomake jokaiselle kolmelle tuotannolle erikseen.

https://apfi-lv.creamailer.fi/survey/2qtoikmi0ksd0

Muokattu: Hakuehtoja tarkennettu 28.8. Riittää, että hankkeissa synopsis käännetty englanniksi hakuvaiheessa. Aikaisemmin mainittu synopsis ja treatment.

 

Lisätiedot:
Olli Nurminen
Projektipäällikkö
olli.nurminen(at)apfi.fi
puh. 0401468210