FOCUS on FINLAND- hanke etsii sarjatuotantoja Series Mania Forumin Showcaseen

Focus on Finland- hanke järjestää sarjamuotoisten tuotantojen showcasen Series Mania Forumissa 22.3. klo 11.30-12.30. Showcase on osa marketin virallista ohjelmaa ja siinä esitellään pitchausvalmiita tuotantoja potentiaalisille kansainvälisille yhteistyökumppaneille. Showcase sekä yhteistuotantomarket on loistava mahdollisuus löytää tuotannolle yhteistuottaja, rahoittaja, tilaaja tai myyntiagentti. Coming Next from Finland– nimiseen showcaseen valitaan mukaan noin kuusi tuotantoa.

Valintakriteerit: kehittelyvaiheessa oleva kansainvälisesti kiinnostava sarja joka etsii lisärahoitusta tai kansainvälistä levittäjää. Tuotannosta olisi oltava liikkuvaa materiaalia, esim. moodreel. Esityksen kokonaispituus on n. 7 minuuttia. Esitys koostuu pitchistä ja trailerista/moodreelistä.
Lisäksi koostamme tuotannot sähköiseen katalogiin.

Hakemuksen deadline on maanantaina 7.2.2022. Ohjeet löytyvät hakulomakkeesta, johon pääset TÄSTÄ

Showcaseen valitut tuottajat maksavat itse matkakulut (kannattaa varata peruutusmahdollisuudella) ja akkreditoinnin markettiin (APFI:n kautta alekoodi, hinta 315€). Tällä hetkellä Series Mania Forumia järjestetään live-tapahtumaksi, mutta jos koronatilanteen takia tilanne muuttuu huonommaksi, se muutetaan etätapahtumaksi jolloin pitchaukset kuvataan ennakkoon Suomessa.

Focus on Finland on vientihanke jonka tavoite on tuoda suomalaista sisältöä esille kansainvälisissä alan tapahtumissa entistä näkyvämmin ja täten lisätä mahdollisuuksia kansainvälisen rahoituksen hankkimiselle, myynnille sekä levittämiselle. Focus on Finland nostaa valokeilaan dokumentti- ja draamasisältöä. Draaman yhteistyökumppaneina ovat Yle, Suomen elokuvasäätiö, Elisa Viihde sekä Business Finland ja dokumentin yhteistyökumppaneina Yle, Suomen elokuvasäätiö ja AVEK.

 

Lisätiedot:

Vera Ruokonen
Projektipäällikkö
Audiovisual Producers Finland – APFI
vera.ruokonen@apfi.fi
+358 44 5403123