Ilmoittaudu av-alan esihenkilövalmennuksiin

Keväällä 2024 Avaus-hankkeessa järjestetään esihenkilötyöhön ja työnjohtamiseen liittyviä kaikille avoimia ja maksuttomia valmennuksia.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.

Hankkeessa järjestetään vuosina 2024-2025 erilaisia valmennuksia, koulutuksia ja osaamisen kehittämiseen liittyviä tapahtumia av-alan tekijöille ja yrityksille. Koulutusteemoja ovat mm. esihenkilötyö, vastuullinen johtaminen ja häirinnän ehkäisy. Lue lisää hankkeesta täältä.

 

Esihenkilö- ja työnjohtoroolit tutuiksi: av-tuotantojen työoikeus

AIKA JA PAIKKA Lauantai 20.4.2024 klo 10-13, Helsinki
HINTA Ilmainen
KOULUTTAJA Terhi Tarvainen

Koulutuksessa tehdään Terhi Tarvaisen johdolla katsaus työlainsäädäntöön, työnjohtajan oikeuksiin, velvollisuuksiin ja työantajarooleihin. Koulutuksessa tarkastellaan lisäksi alan case-esimerkkejä, tehdään kevyitä harjoitteita ja keskustellaan arjen työoikeudellisista kysymyksistä.

Koulutuksen jälkeen tunnistat oman roolisi työn johtamisen työoikeudellisesta näkökulmasta, esihenkilövastuut sekä toimivallan rajat. Saat eväitä päivittäiseen työhösi ja valmiuksia edistää tasapuolista kohtelua, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta omassa työympäristössäsi.

Koulutus on tarkoitettu elokuva-, tv-, mainos- ja videotuotannoissa toimiville ammattilaisille, joiden työtavat ja työn organisointi vaikuttavat muihin työntekijöihin. Toimit siis ehkä nyt tai tulevaisuudessa työnjohto- tai esihenkilötehtävissä, kuten esimerkiksi osaston päällikkönä tai taiteellisena vastavaana, yrittäjänä tai vaikkapa harjoittelujen ohjaajana. Tule oppimaan uutta tai kertaamaan jo tuttua!

 

Esihenkilön voimavarat av-alalla

AIKA JA PAIKKA
RYHMÄ A Ti 14.5. klo 09:30-12:30 ja ke 29.5. klo 13:30-16:30, Helsinki
RYHMÄ B Ti 14.5. klo 13:30-16:30 ja ke 29.5. klo 09:30-12:30, Helsinki

HINTA Ilmainen
VALMENTAJA Sanna Miettinen, Sitomo

Valmennus tarjoaa välineitä esihenkilön ja tiiminvetäjän itsetuntemuksen ja itsen johtamisen kehittämiseen, kuormituksen tunnistamiseen ja rajojen asettamiseen. Työpajamaisessa valmennuksessa osallistujat pääsevät keskustelujen ja tehtävien kautta kehittämään myös tiiminjohtamisen taitojaan, mm. psykologisen turvallisuuden rakentamiseen ja palautteen antamiseen liittyen. Teemojen käsittely tapahtuu käytännönläheisesti ja arjen työtilanteisiin peilaten.

Valmennus koostuu kahdesta tapaamiskerrasta. Voit ilmoittautua joko ryhmään A tai B. Ennen valmennusta osallistujat saavat lyhyen ennakkotehtävän, jonka tavoitteena on saada tietoa osallistujien työn kuormitus- ja voimavaratekijöistä. Tapaamisten välissä tehdään myös pieni välitehtävä.

Valmennus on tarkoitettu elokuva-, tv-, mainos- ja videotuotantojen ammattilaisille, jotka toimivat esihenkilöinä tai tiiminjohtajina. Valmennus sopii friikuille, vakkareille ja yrittäjille osastoon katsomatta. Voit olla aloitteleva tekijä tai vanha konkari!