Koordinaattori kestävän kehityksen pilotointi Suomen av-alalle -hankkeelle

Etsimme av-alan kestävän kehityksen hankkeelle koordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen. Koordinaattorin päätehtävä on hakea lisärahoitusta pilotointikaudelle sekä saada hiilijalanjälkilaskuri ja sertifiointi suomalaisen elokuva- ja tv-alan käyttöön.

Työ sisältää olemassa olevan kansainvälisen hiilijalanjälkilaskurin muokkaamisen Suomen tuotantotapoihin soveltuvaksi yhteistyössä laskurin kehittäjän kanssa, alan kouluttamista sekä neuvontaa laskurin käyttöön. Lisäksi koordinaattorille kuuluu hankkeen lisärahoituksen hankintaa laajemmalle kestävän kehityksen hankkeelle. Koordinaattori vastaa myös hankkeen viestinnästä ja yhteistyökumppanuuksista. Koulutukset, laskuri ja sertifiointi pyritään saamaan alan käyttöön vuoden 2021 aikana.

Työ on osa-aikainen ja aluksi sopimuksen kesto on 6 kk. Työssä on 2 kk koeaika. Lisärahoituksen varmistuessa sopimusta jatketaan määräaikaisena. Hankkeen kokonaiskesto on maksimissaan kolme vuotta.

Etsimme tehtävään asiansa osaavaa sosiaalista, neuvottelukykyistä ja aikatauluissa pysyvää henkilöä. Hyvä englanninkielen taito on ehdoton sekä arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Ympäristötieteiden opinnot ja/tai kestävän kehityksen hankkeiden kokemus tai niitä sivuava kokemus ovat hakijalle eduksi. Työskentelet osana kansainvälistä tiimiämme ja raportoit kansainvälisten asioiden päällikölle.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ja kontaktiverkostot suomalaiselle av-alalle.

Haku on auki 15.1.2021 klo 16.00 asti. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: info@apfi.fi

Palkka: 1690 € /kk

Työaika: noin 20h/vko

Lisätietoja paikasta: Kansainvälisten asioiden päällikkö Anni Wessman, anni.wessman@apfi.fi tai puhelimitse tavoitettavissa ma 11.1. ja ti 12.1. klo 13.00 -15.00 numerosta 050 472 4148.

Audiovisual Producers Finland – APFI ry on suomalaisen audiovisuaalisen sisältötuotantoalan tuottajien edunvalvontajärjestö. Sen tehtävinä ovat suomalaisen audiovisuaalisen sisältötuotantoalan tuottajien edunvalvonta, kansainvälistymisen edistäminen, tekijänoikeuksien kollektiivinen hallinnointi sekä alan tapahtumien ja kilpailujen järjestäminen.