Paketointihanke 2.0

APFI toistaa berliiniläisen WOLF Consultants yrityksen kanssa viime syksynä aloitetun paketointihankkeen, jossa viisi tuotantoyhtiötä hioi yrityksen kehittelyssä olevien tuotantojen markkinointi-/myyntimateriaaleja.

Uusi kierros on nyt käynnissä. Mukaan voi hakea yritys jolla on 3 kehittelyssä olevaa tuotantoa (fiktioelokuva,  dokumenttielokuva/-sarja tai sarjamuotoinen fiktio). Hakemuksessa voi myös nimetä yhden projekteista tärkeimmäksi johon keskitytään WOLFin kanssa erityisesti. Yksi kolmesta hankkeesta voi olla pidemmällä kuin kehittelyssä, eli jo tuotannossa tai menossa juuri tuotantoo. Hankeeseen valitun yrityksen tulee olla APFI:n jäsen. Viime vuonna hankkeeseen osallistuneet yritykset voivat myös hakea mukaan.

Mukaan valittujen tuotantojen käsikirjoituksen tulee olla lähellä lopullista versiota tai tuotannolla voi olla jo esittelymateriaalia valmiina. Vähintään synopsis ja treatment tulee olla jo hakuvaiheessa käännettynä englanniksi.

APFI kustantaa OKM:n erityisavustuksesta konsultin tuotantoyhtiökohtaisen palkkion (arvo 2000e/yritys) sekä tarjoaa jälleen yrityksille apurahan (n.1000€/tuotanto) hankkeiden esittely- ja myyntimateriaalin parantamiseen. Tuki on käytettävissä esim. käännöskuluihin, esitteiden suunnitteluun, stillkuviin, mood reelien leikkaukseen jne. Apurahalla voidaan kattaa 08/2020 – 12/2020 aikana syntyneitä, hankkeisiin kohdennettuja kuluja.

Hankkeeseen kuuluu säännöllinen yhteydenpito WOLFin kanssa vuoden loppuun saakka. Tavoitteena on paketoida projektit ”myyntikuntoon” syksyn 2020 aikana.

Hae mukaan täyttämällä oheiset lomakkeet 1.9. mennessä. Toinen lomake on yrityksen tiedoille, toinen tuotantojen tiedoille (täytettävä jokaiselle kolmelle tuotannolle erikseen).

Yrityksen tiedot: https://apfi-lv.creamailer.fi/survey/dg3m0cuonrnvj

Tuotannon tiedot (täytä englanniksi): https://apfi-lv.creamailer.fi/survey/fcdaridze2xoz

Lisätiedot: 
Olli Nurminen
Projektipäällikkö
0lli.nurminen@apfi.fi
+358 40 1468210