Road Map for Drama Vol. 2 – Call for Projects (Dead Line 30.9.)

Strategic consultancy service for serialised content – apua kansainvälistymiseen

Audiovisual Producers Finland – APFI järjestää syksyllä 2018 konsultointipalvelua tuotantoyhtiöille, joilla on sarja/minisarja kehittelyssä. Hankkeen tavoitteena on auttaa tuottajia kansainvälisten tavoitteiden saavuttamisessa. Palvelu räätälöidään hankkeeseen valitun draamasarjan tarpeiden mukaan.

Sparraajana toimii kansainvälisen markkinatilanteen ja laajasti eri toimijoita tunteva konsultti Nicola Pinder / Creatives Loop International.

Konsultaatioon/sparraukseen haettavan tuotannon täytyy täyttää seuraavat kriteerit:

  • Max. 2 sarjaa/minisarjaa per tuottaja
  • Sarjojen oltava riittävän pitkällä kehittelyssä, jotta niitä voi esitellä potentiaalisille yhteistyökumppaneille ja ostajille (pelkkiä konseptin tasolla olevia sarjoja ei huomioida)
  • Sarjoilla on mielellään jo suomalainen jakelija (vähintään aiesopimus, LOI)
  • Sarjoilla on alustavat myyntimateriaalit olemassa
  • Yritys sitoutuu nimeämään vähintään yhden henkilön ja varmistamaan tämän ajankäytön konsultaatiohankkeessa työskentelyyn Nicolan kanssa loppuvuodeksi

Haku on auki 30.9. asti. Nicola Pinder valitsee yhdessä APFI:n kanssa hankkeeseen hakemusten perusteella yhteensä max. 6 projektia, jonka jälkeen järjestetään hankkeen kick off lokakuun alussa yhdessä Nicolan kanssa. Yllämainittujen kriteerien lisäksi sarjan kiinnostavuus kansainvälisillä markkinoilla on yksi valintaperusteista.

Palvelun hinta:
1.500 € + alv 24% jäsenille / sarja
2.000 € + alv 24% ei jäsenille / sarja

Palvelun kokonaisarvo on 5.000 € / sarja, josta APFI kattaa yritysten puolesta 3.000–3.500 €.

Hakemukset voi laittaa osoitteeseen heli.vahvanen-molsa@apfi.fi. Lisätietoja Heliltä puhelimitse (050 491 1786) tai sähköpostitse.