Screen Helsinki kokoaa TV- ja elokuva-alan yhteen ke 31.8. – liput nyt myynnissä!

Screen Helsinki kokoaa TV- ja elokuva-alan yhteen ke 31.8. – liput nyt myynnissä!

Screen Helsinki -ammattilaistapahtuma kokoaa audiovisuaalisen alan tekijät Helsingin Original Sokos Hotel Triplan kokouskeskukseen keskiviikkona 31.8. Alan johtava tapahtuma on jatkoa tutulle, pitkän historian omaavalle Media & Message -tapahtumalle, jota järjestettiin yli 20 vuoden ajan.

Media & Messageen kokoontui vuosittain satoja TV-alan ammattilaisia kuulemaan kiinnostavia ohjelmasisältöjä ja verkostoitumaan. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin Tampereella vuonna 2018. Media & Messagea, nyttemmin Screen Helsinki -tapahtumaa, tuottaa AV-tuottajien etujärjestö Audiovisual Producers Finland – APFI ry.

”Pandemian jälkeen on aika uudelle ja uudenlaiselle paluulle. Alan yhteen saattava tapahtuma palaa elokuussa uudistuneena ja tuo myös elokuvat mukaan keskusteluun. Nyt on aika katsoa yhdessä tulevaisuuteen, nostaa ajankohtaiset aiheet keskusteluun sekä tavata uusia ja vanhoja tuttuja – pitkästä aikaa kasvokkain. Tätä on varmasti odotettu”, kommentoi APFI ry:n toiminnanjohtaja Laura Kuulasmaa.

Luvassa alan kuumimmat puheenaiheet ja kiinnostavimmat keskustelut

Screen Helsinki -tapahtuman ohjelmassa käsitellään TV- ja elokuva-alan päivänpolttavia puheenaiheita ja luodaan katse tulevaan. Keskusteluissa avataan muun muassa menestyksen reseptiä ja mietitään ratkaisuja esimerkiksi yhä tärkeämpiin tuotantojen hyvinvointi- ja monimuotoisuuskysymyksiin. Asiantuntijapaneeli vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin ja tarjoaa ratkaisumalleja. Ääneen pääsevät tuottajat, tekijät, kanavat, levittäjät ja suoratoistopalvelut. Tapahtuman juontaa Pekka Strang.

Iltajuhla Koskenrannassa

Screen Helsinki -päivä huipentuu iltajuhliin Ravintola Koskenrannassa Vanhankaupunginkoskella, jonne on järjestetty kuljetus Triplasta. Illan aikana palkitaan muun muassa Vuoden Screen-teko ja Vuoden Elokuvatuottaja. Yleisöä viihdyttää TV:stä tuttu bilebändi.

Lipunmyynti on alkanut tapahtuman verkkosivuilla screenhelsinki.fi. Varmista paikkasi alan johtavassa tapahtumassa ja hanki lippusi nyt!

Liput
Tapahtumalippu APFI ry:n jäsenille 179e / hlö, normaalihinta 199e / hlö (myynnissä 18.6. alkaen)
Sisältävät koko päivän ohjelman, lounaan, kahvit ja illallisen.

Erikseen ostettuna:
Päivälippu 75e / hlö (Sisältää päiväohjelman, lounaan ja kahvin.)
Iltajuhla 149e / hlö (Sisältää iltaohjelman ja illallisen.)

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Lipunmyynti ja lisätiedot www.screenhelsinki.fi

Majoitus
Screen Helsinki -huonekiintiöt Original Sokos Hotel Triplassa ja Scandic Pasilassa ajalle 30.8.-1.9. Katso varausohjeet: https://screenhelsinki.fi/majoitus/

Sosiaalinen media @screenhelsinki #screenhelsinki // FB / IG / Twitter

Lämpimästi tervetuloa!