Voitto-kilpailu & -gaala 2018 uudistuu

Suomalainen mainoselokuvakilpailu Voitto tulee taas. Kilpailun järjestämisestä vastaa uusi av-alan tuottajayhdistys Audiovisual Producers Finland – APFI ry. Kilpailun voittajat palkitaan Voitto-gaalassa 7.3.2019 Suvilahden Kattilahallissa, Helsingissä.

”Voitto-kilpailu on ainoa laatuaan Suomessa, ja se järjestetään nyt jo 24. kerran. Voitto-kilpailu edistää suomalaisen mainoselokuvan tasoa ja arvostusta. Hienoa olla mukana alalle tärkeässä tapahtumassa!”, kertoo APFI:n toiminnanjohtaja Teemu Kalliala.

Kilpailun kategoriat ovat:

  1. Yleinen
  2. Yhteiskunnallinen- ja kulttuuri
  3. Monikanavainen
  4. Online-video
  5. Efekti- ja animointi
  6. Parhaat sekunnit

Tarkemmat kategorioiden kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Voitto-kilpailun verkkosivuilta. Kilpailutöitä voi ilmoittaa mukaan kilpailuun aikavälillä 10.12.2018 – 11.1.2019.

Yhteistyökumppaneita tapahtumassa ovat Screenforce Finland, Mainostajien Liitto ry sekä MARK Suomen Markkinointiliitto ry.

”Screenforce Finland jatkaa Voitto -gaalan pääkumppanina, ja kumppanina pyrimme kehittämään gaalaa kuvastamaan tämän päivän mainosmuotoja. Liikkuvan kuvan voima on selvä ja mainostajat tulevat kasvattamaan vielä entisestään sen käyttöä viestinnässä. On hienoa, jos voimme Voitto -kilpailun kautta tarjota ripauksen inspiraatiota parhaiden televisiomainosten muodossa. Ensi vuonna kehitämme myös Voitossa palkittua ”KPS” -palkintoa, siitä tiedotamme myöhemmin”, kertoo Screenforce Finlandin tuore johtaja, Anna Lujanen.

* Kilpailutöitä voi ilmoittaa mukaan aikavälillä 10.12.2018 – 11.1.2019
* Voitto-gaalaan ilmoittautuminen alkaa 21.1.2019
* Shortlist julkaistaan 7.2.2019
* Voittajat palkitaan Voitto-gaalassa 7.3.2019 Suvilahden Kattilahallissa

Lisätiedot:
Teemu Kalliala, teemu.kalliala@apfi.fi
Anna Lujanen, anna.lujanen@screenforce.fi