XYZ Masterclass 3: Directing, Tuesday 25th May, 19:00-20:30

Tervetuloa ohjaamisen Masterclass-luennolle tiistaina 25.5.2021 klo 19.00–20.30 EEST!

Helsingin kaupunki, Business Oulu, Business Tampere ja APFI järjestävät yhteistyössä XYZ Filmsin kanssa elokuvaohjaamiseen keskittyvän masterclassin. Tilaisuus on suunnattu ohjaamisen kanssa työskenteleville av-alan ammattilaisille ja opiskelijoille.

Masterclass-vieraina ovat ohjaajat Joe Penna (Stowaway, Arctic), Riley Stearns (Dual, The Art of Self Defense) ja Karyn Kusama (Destroyer, The Invitation). Moderaattorina toimii XYZ Filmsin yksi perustajajäsenistä, tuottaja Aram Tertzakian (US).

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta maanantaihin 24.5.2021 klo 12.00 mennessä / Sign up via this link by noon May 24th: https://www.lyyti.fi/reg/XYZ_Masterclass_8881

Masterclass on nähtävissä myös tallenteena tilaisuuden jälkeen. Linkki tallenteeseen toimitetaan ilmoittautuneille, joten muistathan ilmoittautua, vaikket pääsisikään seuraamaan livenä itse masterclassia.

Zoom-linkki itse tilaisuuteen lähetetään kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse edellisenä päivänä (ma 24.5.), sekä juuri ennen tilaisuuden alkamista. Varmistathan, että sinulla on päivitetty versio Zoom-ohjelmasta. 

Voit lähettää puhujille ennakkokysymyksiä ilmoittautumisen yhteydessä.

Masterclass-puhujat:

Joe Penna, https://www.imdb.com/name/nm1020835/?ref_=nv_sr_srsg_0

Riley Stearns, https://www.imdb.com/name/nm2720681/?ref_=nv_sr_srsg_0

Karyn Kusama, https://www.imdb.com/name/nm0476201/?ref_=nv_sr_srsg_0

Aram Tertzakian (moderaattori), https://www.imdb.com/name/nm2727368/?ref_=nv_sr_srsg_0


XYZ Films aloitti tammikuussa Helsingin kaupungin, Business Oulun ja Business Tampereen kanssa yhteistyön edistääkseen suomalaisen audiovisuaalisen alan kansainvälistymistä monipuolisesti. Keskeinen osa yhteistyötä on levittää parhaita käytäntöjä ja tuoda kiinnostavia osaajia kertomaan työskentelytavoista. Tätä varten on kehitetty Masterclass-luentojen sarja, joissa käsitellään käsikirjoitusta, työskentelyä kansainvälisissä tuotannoissa, uusien asiakkaiden (kuten Netflix ja Amazon) tarpeita sekä tuotantojen rahoittamista. Luennot on suunnattu alan opiskelijoille ja ammattilaisille ja niitä voidaan hyödyntää osana oppilaitosten koulutustarjontaa.