Toiset tytöt

Draama, K-12

Neljä 18-vuotiasta, Jessica, Aino, Taru ja Jenny ovat lähdössä maailmalle, mutta kohtaavat isoja haasteita joiden kautta menettävät viattomuutensa ja hetkittäin uskonsa tulevaisuuteen. Toiset tytöt on selviytymistarina siitä, kun elämä potkii ja päätätkin potkia takaisin – kovaa!

”Kaikki olisi hyvin, jos mä en olisi niin helvetin tyhmä.” JESSICA rakastuu tulisesti. Varoituksista huolimatta hän seuraa rakkauttaan Vilnaan, mutta kun todellisuus iskee, rakkaus ei olekaan niin helppoa.

”Suunnitelmani on etten koskaan aio pysähtyä, varsinkaan peilin ääreen.” AINO ei enää jaksa olla ainaisen pilkan kohteena, vaan päättää kerrankin pitää puolensa. Pitkään nielty viha ja maahan poljettu itsetunto tuovat Ainosta esiin täysin uuden puolen.

“Suunnitelma oli kuolla huumeisiin ennen kuin täytän 30.” TARU huomaa olevansa raskaana. Halu pitää lapsi on ehdoton, mutta viinasta ja sekoilusta luopuminen ei silti tunnu itsestäänselvyydeltä.

”Ehkä mun on nyt vaan päätettävä olla onnellinen.” JENNY ei saa vastarakkautta parhaalta ystävältään ja on muutenkin jumissa elämässään.

Koulukinon materiaalit elokuvaan

Ohjaaja
Esa Illi
Tuotantovuosi
2015
Kieli
suomi
Pääosissa
  • Sara Soulié
  • Misa Lommi
  • Bahar Tokat
  • Ida Vakkuri
Tuotantoyhtiö
Fisher King Oy
Kesto
90 minuuttia