Series Mania Forum Coming Next From Finland showcase

alkaa
21.03.2023
päättyy
23.03.2023

Focus on Finland– hanke järjestää sarjamuotoisten fiktiotuotantojen showcasen ja verkostointitilaisuuden Series Mania Forumissa 21.3.2023 klo 11.30-12.30  (Room 3.2.) 

Showcase on osa marketin virallista ohjelmaa ja siinä esitellään pitchausvalmiita tuotantoja potentiaalisille kansainvälisille yhteistyökumppaneille. Showcase sekä yhteistuotantomarket on loistava mahdollisuus löytää tuotannolle yhteistuottaja, rahoittaja, tilaaja tai levittäjä. Coming Next from Finland -nimiseen showcaseen valittiin mukaan kuusi tuotantoa yhdessä Focus on Finland -hankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa. Showcasen lisäksi järjestämme verkostointitilaisuuden joka alkaa heti showcasen jälkeen. 

Katso täältä tuotantojen katalogi

Focus on Finland – tapahtumien tavoite on tuoda suomalaista sisältöä entistä näkyvämmin esille kansainvälisissä alan tapahtumissa. Focus on Finland nostaa valokeilaan draama- ja dokumenttisisältöjä. Tavoitteena on lisätä sisällöntuottajien mahdollisuuksia kansainvälisen rahoituksen hankkimiselle, myynnille sekä levittämiselle. APFI:n yhteistyökumppaneina draaman hankkeessa ovat Business Finland, Suomen elokuvasäätiö ja Yle. 

Series Mania tapahtuman matkakuluihin (matka-, majoitus-, rekisteröintikulut ja ulkomaan päivärahat tapahtuman ajalta) suomalaiset av-alan yritykset voi hakea  Exhibition Explorer messutukea Business Finlandilta. Tukihakemus täytyy lähettää ennen tapahtuman alkua ja toteutuneet kulut raportoidaan tapahtuman jälkeen. Pk-yritykset voivat saada rahoitusta enintään 50 % ja midcap-yritykset 40 % hyväksyttävistä kustannuksista. Avustusta voidaan myöntää yksittäiselle yritykselle enintään 35 000 euroa per messuhanke ja pienin mahdollinen avustus on 1 000 euroa per yritys. Rahoitus maksetaan jälkikäteen.
Kts. tarkemmat tukiehdot messutuen sivuilta. 

Lisätietoja:

Vera Ruokonen
Projektipäällikkö
vera.ruokonen@apfi.fi
+358 44 540 3123

Tulevat tapahtumat

13.
kesäkuu

MIFA

13.06.2023-16.06.2023
MIFA (Annecy International Animation Film Market) on Annecyn animaatiofestivaalin yhteydessä järjestettävä vuosittainen ammattilaistapahtuma. Suomi on mukana yhteispohjoismaisella Nordic Animation ständillä.
Lue lisää >>
31.
elokuu

Screen Helsinki 2023

31.08.2023
Screen Helsinki tulee taas! Av-alan yhteinen, odotettu ammattilaistapahtuma järjestetään elokuun lopussa Tennispalatsin elokuvateatterissa, keskellä Helsingin sykettä.
Lue lisää >>
4.
syyskuu

Ympäristökoulutukset (albert)

04.09.2023-31.12.2023
Albert-ympäristökoulutuksen tarkoituksena on perehdyttää av-alan ammattilaisia ekologisemman tuottamisen käsitteeseen.
Lue lisää >>