American Film Market (AFM)

alkaa
04.11.2019
päättyy
14.11.2019

APFI:n toiminnanjohtaja Teemu Kalliala ja kv-asioiden päällikkö Anni Wessman matkustavat marraskuussa Los Angelesiin markkinoimaan tuotantokannustinta yhdysvaltalaisille studioille ja suoratoistopalveluille. Kalliala ja Wessman esitelmöivät Motion Picture Association of American (MPA) edustajille ja jäsenille APFI:n toiminnasta sekä suomalaisesta audiovisuaalisesta teollisuudesta ja verkkotallennuksesta. MPAA on amerikkalainen elokuvateollisuuden edunvalvontajärjestö ja sen jäseniä ovat Netflix, Universal Studios, Paramount Pictures, Walt Disney Studios, Sony Pictures Entertainment ja Warner Bros. APFI järjestää myös erillisen tilaisuuden, missä MPA:n jäsenille esitellään tuotantokannustinta ja Suomea kuvauslokaationa ja tuotantopalvelukohteena. Tämän lisäksi vierailuun sisältyy muita tuotantokannustimeen liittyviä markkinointitoimenpiteitä. Kannustinmarkkinoinnin yhteystyökumppanina toimivat Suomen elokuvasäätiö ja Film Service Finland.

Tuotantokannustin on myös esillä American Film Market -tapahtumassa Santa Monicassa, missä Wessman puhuu North Star Film Alliance -hankkeen järjestämässä paneelikeskustelussa lauantaina 9.11. Kalliala on myös AFM:ssä puhumassa paneelikeskustelussa Annual US-EU-DE Copyright Summit -konferenssissa.

Tulevat tapahtumat

13.
kesäkuu

MIFA

13.06.2023-16.06.2023
MIFA (Annecy International Animation Film Market) on Annecyn animaatiofestivaalin yhteydessä järjestettävä vuosittainen ammattilaistapahtuma. Suomi on mukana yhteispohjoismaisella Nordic Animation ständillä.
Lue lisää >>
31.
elokuu

Screen Helsinki 2023

31.08.2023
Screen Helsinki tulee taas! Av-alan yhteinen, odotettu ammattilaistapahtuma järjestetään elokuun lopussa Tennispalatsin elokuvateatterissa, keskellä Helsingin sykettä.
Lue lisää >>
4.
syyskuu

Ympäristökoulutukset (albert)

04.09.2023-31.12.2023
Albert-ympäristökoulutuksen tarkoituksena on perehdyttää av-alan ammattilaisia ekologisemman tuottamisen käsitteeseen.
Lue lisää >>