American Film Market (AFM)

alkaa
04.11.2019
päättyy
14.11.2019

APFI:n toiminnanjohtaja Teemu Kalliala ja kv-asioiden päällikkö Anni Wessman matkustavat marraskuussa Los Angelesiin markkinoimaan tuotantokannustinta yhdysvaltalaisille studioille ja suoratoistopalveluille. Kalliala ja Wessman esitelmöivät Motion Picture Association of American (MPA) edustajille ja jäsenille APFI:n toiminnasta sekä suomalaisesta audiovisuaalisesta teollisuudesta ja verkkotallennuksesta. MPAA on amerikkalainen elokuvateollisuuden edunvalvontajärjestö ja sen jäseniä ovat Netflix, Universal Studios, Paramount Pictures, Walt Disney Studios, Sony Pictures Entertainment ja Warner Bros. APFI järjestää myös erillisen tilaisuuden, missä MPA:n jäsenille esitellään tuotantokannustinta ja Suomea kuvauslokaationa ja tuotantopalvelukohteena. Tämän lisäksi vierailuun sisältyy muita tuotantokannustimeen liittyviä markkinointitoimenpiteitä. Kannustinmarkkinoinnin yhteystyökumppanina toimivat Suomen elokuvasäätiö ja Film Service Finland.

Tuotantokannustin on myös esillä American Film Market -tapahtumassa Santa Monicassa, missä Wessman puhuu North Star Film Alliance -hankkeen järjestämässä paneelikeskustelussa lauantaina 9.11. Kalliala on myös AFM:ssä puhumassa paneelikeskustelussa Annual US-EU-DE Copyright Summit -konferenssissa.

Tulevat tapahtumat

5.
maaliskuu

Voitto-gaala 2019

05.03.2020
Suomalainen mainoselokuvakilpailu Voitto tulee taas. Ilmoittautuminen kilpailuun on päättynyt ja Voitto-gaala juhlitaan Suvilahden kattilahallissa 5.3.2020.    
Lue lisää >>