Elokuva- ja draamatuottajien vientimatka Hampuriin 6.- 8.4.2020

alkaa
06.04.2020
päättyy
08.04.2020

MATKA SIIRTYY SYKSYLLE 2020.

Audiovisual Producers Finland – APFI ja Suomen elokuvasäätiö järjestävät yhteistyössä Filmförderung Hamburg Schleswig-Holsteinin (FFHSH) kanssa vierailun Hampuriin 6.-8.4. Filförderung Hamburg Schleswig-Holstein on alueen elokuvatuotantojen ja sarjojen (fiktio) rahoittaja, joka tarjoaa tukea tuotantojen kaikkiin vaiheisiin sekä omaa laajat ammattilais- ja yhteistyöverkostot. Vientimatkalle voivat osallistua tuottajat jotka etsivät draamahankkeelleen saksalaista yhteistuottajaa. Saimme jo tiedon että saksalaisia tuottajia tulee olemaan paikalla hyvä määrä ja he ovat kiinnostuneita suomalaisesta sisällöstä.

Vierailu sisältää one-to-one- tapaamisia paikallisten draamatuottajien kanssa ja saamme tietoa alueen rahoitusinstrumenteista sekä lokaatioista.

Aikataulu: Hampuriin 6.4. illalla ja paluu Suomeen 8.4. illalla. Ensimmäinen päivä 7.4. alkaa klo 9.30 ja sisältää mm. lyhyet esittelyt suomalaisilta ja saksalaisilta yrityksiltä, yritysten one-to-one tapaamiset ja lisäksi kuulemme alueen rahoitusinstrumenteista. Lisäksi illallistamme tuottajien sekä alueen muiden ammattilaisten kanssa (mm. levityspuolta kutsutaan illalliselle). One-to-one- tapaamisia varten tarvitsemme tiedot hankkeistanne, jotka toimitetaan FFHSH:lle, jotta heidän tuottajansa pääsevät tutustumaan niihin. Toisena päivänä 8.4. tutustumme alueen lokaatioihin ja syömme lounaan paikallisten tuottajien kanssa. Ohjelma loppuu noin klo 15 ja illalla on paluulento Helsinkiin. Ohjelmaan sisältyy lounaat sekä illallinen.

Lentovaihtoehtoina ovat Finnairin suorat lennot tai muita lentovaihtoehtoja välilaskulla. Kiinnostuneet tuottajat voivat ilmoittautua 11.3. mennessä Veralle/APFI (vera.ruokonen@apfi.fi tai 044-540 3123) jotta tiedämme että varmoja lähtijöitä on sopiva määrä, ja pystymme varaamaan lennot. Lennot voi myös jo varata peruutusturvalla halutessaan. Hotellisuositukset saadaan lähipäivinä FFHSH:lta.

Toteutuviin matkakuluihin saadaan elokuvasäätiön kulttuuriviennin matkatukea, joka on haettava elokuvasäätiön sähköisen hakujärjestelmän kautta.      

Hanke on tarkoitettu ensisijaisesti APFI:n jäsenille, mutta myös muut ovat tervetulleita mukaan osallistumismaksua vastaan. APFI:n jäseniltä ei peritä osallistumismaksua.