Suomi tuotantopalvelumaana -selvityksen julkistamistilaisuus

alkaa
12.06.2019
päättyy
12.06.2019

Medialogi Oy on kuluneen kevään aikana toteuttanut APFI ry:n tilauksesta Suomi tuotantopalvelumaana -selvityksen, jonka tarkoituksena oli selvittää, miten kyvykäs Suomi on tarjoamaan tuotantopalveluja kansainvälisille elokuva- ja televisiotuotannoille. Selvitykseen on kerätty aineistoa sekä tuotantopalveluyrityksille suunnatulla kyselyllä että haastattelemalla alan kotimaisia ja kansainvälisiä toimijoita.

Selvityksen tulokset esitellään raportissa, jossa kartoitetaan suomalaista tuotantopalvelukenttää, tuotantopalvelutoimeksiantoja, tuotantopalveluihin liittyvää osaamista ja resursseja, tuotantopalvelujen alueellisuutta sekä alan organisoitumista ja verkostoja.

Yhteenvedossa tiivistetään analyysin tulokset ja esitetään toimenpide-ehdotuksia. Raportti sisältää myös runsaasti esimerkkejä erilaisista tuotannoista ja toimintatavoista.

AIKA: keskiviikko 12.6. klo 9.00–11.00
PAIKKA: Leipätehdas, Kulttuurikeskus Caisan auditorio, Kaikukatu 4B, 00530 Helsinki

Ilmoittautumiset kahvitarjoilua varten maanantaina 10.6. mennessä tämän linkin kautta

 

Tulevat tapahtumat

alkaa
06.09.2019
päättyy
06.09.2019

Helsinki Script

Helsinki Script kokoaa jälleen Savoy-teatteriin TV-draaman ammattilaiset, opiskelijat ja kaikki alasta kiinnostuneet. Tapahtuma kerää yhteen useita kansainvälisiä käsikirjoittajia ja tuottajia pohtimaan sarjamuotoisen käsikirjoittamisen tulevaisuutta. Tänä vuonna puhujina ovat mm. käsikirjoittaja/näyttelijä Jonas Gardell,…
alkaa
17.09.2019
päättyy
19.09.2019

Finnish Film Affair

Elokuva-alan kansainvälinen ammattilaistapahtuma Finnish Film Affair esittelee suomalaista elokuvaa kansainvälisille ammattilaisille jo kahdeksannen kerran. APFI on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista.  APFI:n kansainvälisten asioiden päällikkö Anni Wessman moderoi paneelikeskustelun aiheena "The Best…